İyi dileklerini belirten herkese buradan teşşekürlerimi belirtmek istiyorum. Şimdi gelelim ekran kartına, öncelikle kartı webdenal adlı bir online ticaret sitesinden aldım 2,730tl gibi bir fiyata aldım satın aldığım sayfada hediye Metel Gear Solid kampanyası yokdu o yüzden yararlanamadım ( zaten hiç sevmem ) ama hediye oyun veren mağzaların hepsin de fiyatın 2870 tl olduğuna da dikkatimi çekti ki bu nasıl hediye sorusu aklıma takılmadı değil. Neyse karta geri dönersek Msi gaming app diye ufak bir program yapmış bu gaming app özelliği daha önce var mıydı bilmiyorum fakat süper bir özellik olmuş özellikle de amd'den sonra çok hoşuma gitti applikasyonun arayüzü küçük ama kullanışlı üstünden ekran kartını sessiz, gaming yada o.c. moduna alabiliyor ekran kartının üstündeki ledin ayarlarını yapabiliyor ve monitörün renk ayarlarını gaming, eye rest veya movie gibi daha önceden belirlenmiş ayarlara alabilyorsunuz bir de cooling buttonu koymuşlar bastığınız zaman ekran kartının fanları son hıza çıkarak ekran kartı soğuyuncaya kadar çalışıp ekran kartı 40 dereceye inince ise tekrar kendiliğinden duruyorlar. Msi gamming app google play storedan yada apple app storedan telefonunuza yada tabletinize de indiriebiliyor msi web sayfasında windowsa indirebiliyor ekran kartınzı telefondan,bilgisayarınızdan veya tabletiniz den müdahale edebiliyor sıcaklık gibi değerleri takip edebiliyorsunuz. Kısa kısa bahsetmek gerekirse Gpu o.c. modunda 1365 mhz de v ram ise 7100 mhz de çalışıyor, sıcaklık değerleri ise 72 - 76 derece arasında seyir ediyor. coil whine var mı yok mu çözemedim ama kasaya kullağınızı dayamazsanız en sesiz ortam da dahi c.w. sesinin duyulmadığını söyleyebilirim. Genel olarak ben kartı tasarımını, yanında gelen yazılımları ve tabiki performansını beğendim aslında performansı bir tık aklım da kinin altında kaldı ama işlemcimin de bir tık zayıf olduğu için olsa gerek diye düşünüyorum.
Oyunları win 10 64 bit de oynadığımı eklemek isterim
Valla yukarıda bf4 ve witcher 3 oynarken aldığım screenshotları paylaştım, screen shotlar da fps mhz sıcaklık gibi değerler mevcut. Kart ile fikirlerimi de beyan ettim daha nasıl bir paylaşım yapmalıyım bilemedim .