SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 10 Eylül 2016 #41 Oğuzhan Artun dedi: @Silinen üye Zevksiz. Genişletmek için tıkla... Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kasa sağlam mı, sağlam. E o zaman gerisi bizi ilgilendirmez.
Oğuzhan Artun dedi: @Silinen üye Zevksiz. Genişletmek için tıkla... Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kasa sağlam mı, sağlam. E o zaman gerisi bizi ilgilendirmez.
U UDTK Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 62 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2016 #43 Oğuzhan Artun dedi: @Silinen üye Zevksiz. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum gayet güzel kasa ilk XIGMATEK TALON alıcaktım ama bire bir görünce bunu almak istedim
Oğuzhan Artun dedi: @Silinen üye Zevksiz. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum gayet güzel kasa ilk XIGMATEK TALON alıcaktım ama bire bir görünce bunu almak istedim
Erdinç 31 Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2016 #44 Şahsen ben dış görünüşe bakmam ve cooler master 650 pure kullanıyorum çok ama çok sade ama tank gibi içinde yalıtımı bile var.
Şahsen ben dış görünüşe bakmam ve cooler master 650 pure kullanıyorum çok ama çok sade ama tank gibi içinde yalıtımı bile var.
Y Yasin Aktepe Hectopat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 9 11 Eylül 2016 #45 Mavi ekransız günlerde kardeşim güle güle kullan
Y Yasin Aktepe Hectopat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 9 11 Eylül 2016 #46 Miller bide benim yazdığım son soruya bakarmısınız acil lazımda
U UDTK Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 62 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2016 #47 Yasin Aktepe dedi: Mavi ekransız günlerde kardeşim güle güle kullan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Erdinç 31 dedi: Şahsen ben dış görünüşe bakmam ve cooler master 650 pure kullanıyorum çok ama çok sade ama tank gibi içinde yalıtımı bile var. Genişletmek için tıkla... Ben cooler master 650 pure kullandım emin ol şuan aldığım kasa ile onun arasında dünya kadar fark var araştırırsan biraz görürsün zaten maddi durumu olanlara tavsiye ederim.
Yasin Aktepe dedi: Mavi ekransız günlerde kardeşim güle güle kullan Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Erdinç 31 dedi: Şahsen ben dış görünüşe bakmam ve cooler master 650 pure kullanıyorum çok ama çok sade ama tank gibi içinde yalıtımı bile var. Genişletmek için tıkla... Ben cooler master 650 pure kullandım emin ol şuan aldığım kasa ile onun arasında dünya kadar fark var araştırırsan biraz görürsün zaten maddi durumu olanlara tavsiye ederim.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Eylül 2016 #48 Erdinç 31 dedi: Şahsen ben dış görünüşe bakmam ve cooler master 650 pure kullanıyorum çok ama çok sade ama tank gibi içinde yalıtımı bile var. Genişletmek için tıkla... Tank görmek istiyorsanız CM Mastecase Pro 5' e bakın. Sistemim ile beraber 20 kg çekiyor. CM Mastercase' den önce almayı düşündüğüm bir kasaydı. Parasını sonuna kadar hak etmekte.
Erdinç 31 dedi: Şahsen ben dış görünüşe bakmam ve cooler master 650 pure kullanıyorum çok ama çok sade ama tank gibi içinde yalıtımı bile var. Genişletmek için tıkla... Tank görmek istiyorsanız CM Mastecase Pro 5' e bakın. Sistemim ile beraber 20 kg çekiyor. CM Mastercase' den önce almayı düşündüğüm bir kasaydı. Parasını sonuna kadar hak etmekte.
O Oğuzhan Artun Hectopat Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 391 12 Eylül 2016 #49 @SideWinder Konu tank kasaysa Lian-Li.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Eylül 2016 #50 Oğuzhan Artun dedi: @SideWinder Konu tank kasaysa Lian-Li. Genişletmek için tıkla... İn Win' in de konsept kasları çok sağlam. Tabi parası da...
Oğuzhan Artun dedi: @SideWinder Konu tank kasaysa Lian-Li. Genişletmek için tıkla... İn Win' in de konsept kasları çok sağlam. Tabi parası da...