[Alındı] Msi Nightblade B85C-219XEU

Casper'dan iyidir.

Ben ürünü kötülemedim. Kesinlikle tasarımı çok güzel ve iyi bir performans vereceğini düşünüyorum. Ben sadece daha iyi seçenekler olduğundan bahsettim.
Alternatif her zaman vardır ama hevesi olmayan biri için çok iyi bir seçim bu özellikte daha ucuz ve kaliteli marka yok. Şahsen kasayı çok beğendim ben çok zengin olsam sırf o kasa için o sistemi alır sonra da kasayı keyfime göre dizerdim.

Toplamadan tek artısı parça garantisi yerine bütün kasa halinde 2 yıl garantisi var. Yani 2 yıl boyunca kapağını dahi açmadan oluşacak her türlü soruna karşılık bütün halinde garanti hizmetinden sonuna kadar faydalanacak. Bu açıdan bakarsak bakım, tamir gibi işlerle uğraşmak istemeyenlerin bu tip hazır sistem tercihinde bir yanlış görmem. Hayırlı olsun.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ancak ben toplama bilgisayar ile uğraşmak istemedim. Yani param var hazır bilgisayar en iyisi benim gözümde. Biliyorum bu forumda herkes toplama bilgisayar öneriyor ama 2 yıl garantisi var, desteği var bunlar benim için artı Uğraşmak istemedim aldım, ürün muhtemelen yarın mesai saatleri içerisinde dağıtıma çıkarılacak, ve teslim edilecek. Takipte kalın resimleri sizlerle paylaşacağım.

Hayırlı olsun pc toplamak gibi bir hevesiniz yoksa iyi yapmışsınız MSİ dan daha güvenlisi yok Türkiye'de. Takip deyim resimlerine bakmak istiyorum.

Teşekkür ederim, uğraşmak istemedim diyelim Evet MSI bilindik ve kaliteli marka o yüzden tercih ettim. Yarın ürünü teslim aldığımda kesin olarak forumda paylaşacağım

Aslında o bana göre ve çoğu kişiye dezavantaj 2 yıl tüm parça garantili ama çoğu teknik servis kasanın içini açıp temizlemek için ücret alıyor bu olmaması lazım msi da var mı bilmiyorum gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…