Onder1990 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #81 Kargo işlemleri başlarsa filan yaz bana ben paralarım bunları
Enes Yavuz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #82 bakalım gelmezse ozaman büyük bir kavga çıkıcak Yarın sabah bakıcam msj mail falan gelmezse ozaman kaçıcak delik arasınlar
bakalım gelmezse ozaman büyük bir kavga çıkıcak Yarın sabah bakıcam msj mail falan gelmezse ozaman kaçıcak delik arasınlar
Onder1990 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #83 Haha sen ulaşırken nasıl ulaşıyorsun bunlara müşteri hizmetleri mesajı mı bırakıyosun
Enes Yavuz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #84 Ben öyle bir mesaj bırakıyorumki direk genel müdürlük arıyor salak yerine koyuyorlar insanları atar yapınca direk işleme koyuyorlar
Ben öyle bir mesaj bırakıyorumki direk genel müdürlük arıyor salak yerine koyuyorlar insanları atar yapınca direk işleme koyuyorlar
Onder1990 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #85 Ürünler stoğa girmiş sanırım sitede süper hızlı kargo filn bişeyler var paketleme başlamış
cm4ky Kilopat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2016 #86 Enes Yavuz dedi: Ben öyle bir mesaj bırakıyorumki direk genel müdürlük arıyor salak yerine koyuyorlar insanları atar yapınca direk işleme koyuyorlar Genişletmek için tıkla... Onder1990 dedi: Ürünler stoğa girmiş sanırım sitede süper hızlı kargo filn bişeyler var paketleme başlamış Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşlerim. Ben SSD almayı düşünüyorum. Bilgisayar zaten hızlı, ekstra hız katıcam, uçsun sıpa
Enes Yavuz dedi: Ben öyle bir mesaj bırakıyorumki direk genel müdürlük arıyor salak yerine koyuyorlar insanları atar yapınca direk işleme koyuyorlar Genişletmek için tıkla... Onder1990 dedi: Ürünler stoğa girmiş sanırım sitede süper hızlı kargo filn bişeyler var paketleme başlamış Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşlerim. Ben SSD almayı düşünüyorum. Bilgisayar zaten hızlı, ekstra hız katıcam, uçsun sıpa
Enes Yavuz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #87 cm4ky dedi: Hayırlı olsun kardeşlerim. Ben SSD almayı düşünüyorum. Bilgisayar zaten hızlı, ekstra hız katıcam, uçsun sıpa Genişletmek için tıkla... kaç fps alıyorsun oyunlarda iyimi
cm4ky dedi: Hayırlı olsun kardeşlerim. Ben SSD almayı düşünüyorum. Bilgisayar zaten hızlı, ekstra hız katıcam, uçsun sıpa Genişletmek için tıkla... kaç fps alıyorsun oyunlarda iyimi
Onder1990 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #88 Ortalama 50 knk açıyor tüm oyunları açmadığı bişi yok gta5 45 50 fps. Witcher 3 40'50 fps
Enes Yavuz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #89 onlarda yeter canım genel olarak zaten cs go lol olucagı için sabit 200 fps iyidir
E Eden Dust Ziyaretçi 9 Eylül 2016 #90 Hocam konuşmanızı bölüyorum ama kusura bakmayın, ne kadardı bu makine?