[Alındı] MSI R9 380 ve Intel i5 4460 Sistem İncelemesi

Aynı sistemi bende alıcam kafamdaki sorular giderildi Battlefield 4 high ayarlarda gördüğüm kadarıyla 80 in altına düşmemiş ultra ayarlarda nasıl bir performans alıyorsunuz ?

Aynı sistemi bende alıcam kafamdaki sorular giderildi Battlefield 4 high ayarlarda gördüğüm kadarıyla 80 in altına düşmemiş ultra ayarlarda nasıl bir performans alıyorsunuz ?

Yeni video ekledim GTA 5 ve Metro Last Light very high ayarlarda belki yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Namelessone1905 MSAA 4x de yapılır diğer ayarlardan kısmadan denedim sıkıntı çıkmadı önerin için sağ ol o şekilde oynarım bundan sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Desemejante Kardeşim sana zahmet olmazsa Battlefield 4'ü ultra ayarlarda 1600x900 çözünürlükte çalıştırır mısın ? Eğer imkanın varsa MP olabilir. Video çek demiyorum sadece FPS değerlerini söyle. Hiç bir yerde 1600x900 testi bulamadım. Şimdiden teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…