Merhaba arkadaşlar dün gece itibari ile sistemin siparişini verdim. Sistemi aşağıya atacağım. İletişime geçtiğim tek site Sinerji firması idi. Oda İnventus ve Teknobiyotik firmalarının bugün ürünleri kargoya verdiği halde Sinerji'nin kargoya vermemesi idi. Onuda yarın kargolayacaklarını söylediler. Ben kargo ile geleceği için montaj yaptırmadım ve benimde ilk bilgisayarım olacağından biraz acemice montaj yapıcam. Tek korkum panel kablolarını takmak olabilir onuda sizlerden yardım alarak halledeceğimi düşünüyorum. Şimdi izninizle sistemi paylaşayım. (Ekran kartının linkini vereyim yaklaşık 600 TL indirim yapmışlar.)
Şimdi monitörü yazacağım fakat çok hoşuma gittiğinden aldım. Normalde Asus Vg248QE modelini alacaktım fakat arada 200 TL fark ile Curved almak varken dedim ve Samsung aldım. Samsung beni hiç üzmedi inşallah bu seferde üzmez.
Şimdi normalde GTX 1080 alacaktım fakat 1080p için çok fazla gelecekti ve içim rahat etmeyecekti. Birde sistem tamamen beyaz oldu bu benim için çok güzel oldu. Ekstradan Logitech G300s + MousePad kampanyasından yararlandım ve 105 TL karşılığında hem güzel bir mouse hemde mousepad aldım.
Bu parçaların hepsinin siparişini verdim. Takipte kalın isterseniz resimlerini çekmeye çalışacağım.