Evet arkadaşlar ne yazık ki zamanında Casper pc aldım(pişmanım). Cahildim o zamanlar, şimdi parçaları yavaş yavaş değiştiriyorum işte, ekran kartı alacağım ama kaç watt gerekir bilmiyorum. Sistemim şu şekilde;
ANAKARK=ASUS H 61 M PRO
İŞLEMCİ = İNTEL İ5 2400
RAM=2*4 8GB 1333MHZ
EKRAN KARTI = ASUS R7 360 veya MSİ R7 370 alıcağım.
Kaç watt psu gerekli technopat ailesi, corsair 550 yeterli olur mu? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Dün aldım vatan computer dudullu'dan Corrsair vs 450 ve s-link s525 ön panel(bağlantıları biraz uğraştırsada)PSU güzel, kabloları çok, bol bol fan ekledim ses dersek yok. Derecede, sıfır ses, memnunum, evet sistemim çok güzel oluyor bakalım. Şimdi tek eksik R7 civarı bir ekran kartı almak. Edit: Resimde de baya parlamış yav, kameradan dolayı birazda. Bir de bu kabloları ne yaptıysam düzene oturtamadım anakartımda çok küçük işlemcim i5 2400 1155 pin oldugundan buna uygun anakart bulamadım kalmadı galiba artık piyasada 1155'li
Casper kasa dar ama anakartında küçük. Kabloları HDD yuvalarının oralara sıkıştırabilirsin. Anakarttan ne kadar uzak dursa o kadar iyi. PSU hayırlı olsun.
Casper kasa dar ama anakartında küçük. Kabloları HDD yuvalarının oralara sıkıştırabilirsin. Anakarttan ne kadar uzak dursa o kadar iyi. PSU hayırlı olsun.