[Alındı] R9 270x ve Fx 6300 sistem

Yorumun için teşekkürler. Haftaya sağlam bir soğutucu alıp, O.c yapacağım için i3 4150 arkamdan el sallayacak .
Hayırlı olsun güle güle kullan demek düşüyor bize. Overclock yapıcaksan tabikide fx 6300 senin için daha iyi olmuş ozaman.

Hayırlı olsun resimleri ve oyun deneyimlerini bekliyorum aynı ekran kartı bende de var ama sistemin devamını FX6300'ü alana kadar yatıyor malesef

Hayırlı olsun resimleri ve oyun deneyimlerini bekliyorum aynı ekran kartı bende de var ama sistemin devamını FX6300'ü alana kadar yatıyor malesef
Bende zamanla böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemde bozuk parça olur mu diye korkuyorum. Helal olsun vallahi tebrikler.

Bende zamanla böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemde bozuk parça olur mu diye korkuyorum. Helal olsun vallahi tebrikler.
Umarım olmaz bir anda o kadar para veremiyeceğim için malesef böle yapıyorum ve tahminimce bu hafta yada haftaya tamamlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…