[Alındı] R9 380 - İ5 6500

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ekran kartı yerinde MSİ R9 390 alsam bi sıkıntı olmaz değil mi ? Diğer parçalar tamamen aynı olacak.

Herhangi sıkıntı olmaz daha performanslı olur.

Konu sahibine hayırlı olsun. Parçalar dengeli seçilmiş ekran kartını piyasası ölmeden seneye daha üst model ile değiştirir daha iyi monitör ekler sistemin ömrünü uzatabilirsin.

Arkadaşlar yanlışlıkla oyundaki fps değerlerinin fotoğraflarını sildim. Bi kağıda not almıştım isterseniz onları size yazayım ? Cevap bekliyorum

Arkadaşlar yanlışlıkla oyundaki fps değerlerinin fotoğraflarını sildim. Bi kağıda not almıştım isterseniz onları size yazayım ? Cevap bekliyorum
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun sistemi sinerjiden topladın sanırım parçalarda herhangi bir sorun var mı? R9 380 ile ilgili çok sorun duydum sen böyle bir sorun yaşadın mı? Aslında video olsa daha iyi olur ama kağıtda olur at bakalım.

Buyrun arkadaşlar yanlışlık varsa özür dilerim dediğim gibi kağıtta kalanlar videolar yakın zamanda inşallah.
GTA V : 86.8 FPS
Far Cry Primal: 55.4 FPS
H1Z1: 55-70 FPS Arası Değişiyor
Rust: 60 FPS
LoL: Aksiyon sırasında 190 Normal alanda 350 FPS
CS:GO : 180-250 FPS
Yorumlarınızı bekliyorum.
Not: FPSler düşük durabilir ama hepsi 1920 x 1080 çözünürlükte En yüksek ayarlardadır.
Not 2: Ekran kartım sağlam geldi hiçbir sorun yok. Sadece kasada bir kabloda hafif zedelenme var gerisi sağlam

Hocam içimi rahatlattınız bende böyle bir sistem toplayacağım ama monitör dahil değil. Sonunda h1z1 ve rust oyunları sahip olan birisi buldum

Gayet iyi fpsler bence tekrar hayırlı olsun bende r9 380 almayı düşünüyorum ama çok sorun okuyorum o ekran kartı ile bir sorun olacak diye de endişeleniyorum çok kararsız kaldım şimdi.

Hangi ayarlarda oynadığınızı yazabilir misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…