B BilgisayarÖnerisi Hectopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #31 thegrksz dedi: O zaman gayet fps ler bende almayı düşünüyorum böyle bir sistem. Genişletmek için tıkla... Alırken beni etiketleyip durum paylaşırsanız size seve seve yardım ederim.
thegrksz dedi: O zaman gayet fps ler bende almayı düşünüyorum böyle bir sistem. Genişletmek için tıkla... Alırken beni etiketleyip durum paylaşırsanız size seve seve yardım ederim.
Ibrahim1907 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #32 Sizden rica etsem. Crossfire oyununu yükleyip oyun içinde wave mod da kaç fps aldığınızı yazabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2016
Sizden rica etsem. Crossfire oyununu yükleyip oyun içinde wave mod da kaç fps aldığınızı yazabilir misiniz?
B BilgisayarÖnerisi Hectopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #33 Ibrahim1907 dedi: Sizden rica etsem. Crossfire oyununu yükleyip oyun içinde wave mod da kaç fps aldığınızı yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Yarın gerçekleştiririm
Ibrahim1907 dedi: Sizden rica etsem. Crossfire oyununu yükleyip oyun içinde wave mod da kaç fps aldığınızı yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Yarın gerçekleştiririm
Ibrahim1907 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #34 Benim için çok iyi olur çünkü FPS 150'nin altında o mod da pek bir şey yapılmıyor. Sizde bu sistemde 200 un üstünde olursa benim çok işime yarar. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2016
Benim için çok iyi olur çünkü FPS 150'nin altında o mod da pek bir şey yapılmıyor. Sizde bu sistemde 200 un üstünde olursa benim çok işime yarar.
Apathetic Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #35 BilgisayarÖnerisi dedi: Yarın gerçekleştiririm Genişletmek için tıkla... Hocam ben de aynı sistemin 6400 işlemcili ve ssd sizinden toplamak istiyorum kaç fps oynar sizce
BilgisayarÖnerisi dedi: Yarın gerçekleştiririm Genişletmek için tıkla... Hocam ben de aynı sistemin 6400 işlemcili ve ssd sizinden toplamak istiyorum kaç fps oynar sizce
T thegrksz Hectopat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #36 Apathetic dedi: Hocam ben de aynı sistemin 6400 işlemcili ve ssd sizinden toplamak istiyorum kaç fps oynar sizce Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fazla oynamaz yani.
Apathetic dedi: Hocam ben de aynı sistemin 6400 işlemcili ve ssd sizinden toplamak istiyorum kaç fps oynar sizce Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fazla oynamaz yani.
A Asker2055 Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #37 BilgisayarÖnerisi dedi: Parçalar elime henüz ulaştı, Toplayıp windows kuracağım. Bir arkadaşımız ekran kartı fotoğrafını istemişti buyursun FPS testleri yakında Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam. Ekran kartınızı Sinerji'den almıştınız öyle değil mi ?
BilgisayarÖnerisi dedi: Parçalar elime henüz ulaştı, Toplayıp windows kuracağım. Bir arkadaşımız ekran kartı fotoğrafını istemişti buyursun FPS testleri yakında Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın hocam. Ekran kartınızı Sinerji'den almıştınız öyle değil mi ?
B BilgisayarÖnerisi Hectopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #38 Asker2055 dedi: Güle güle kullanın hocam. Ekran kartınızı Sinerji'den almıştınız öyle değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2016
Asker2055 dedi: Güle güle kullanın hocam. Ekran kartınızı Sinerji'den almıştınız öyle değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
A Asker2055 Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #39 BilgisayarÖnerisi dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yaşamadınız öyle değil mi ?
B BilgisayarÖnerisi Hectopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2016 #40 Asker2055 dedi: Bir sıkıntı yaşamadınız öyle değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece kasanın 1 kablosunda hafif aşınma gibi bişey var ama sıkıntı yok Ekran kartı tertemiz geldi buyrun fotoğrafı açınca çektim için rahat olsun yani Dosya Ekleri 1..jpg 43,2 KB · Görüntüleme: 184
Asker2055 dedi: Bir sıkıntı yaşamadınız öyle değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece kasanın 1 kablosunda hafif aşınma gibi bişey var ama sıkıntı yok Ekran kartı tertemiz geldi buyrun fotoğrafı açınca çektim için rahat olsun yani