[Alındı] Ryzen 1600 ve Rx 580 Sistem

GFBurhan

Hectopat
Daha fazla  
İlk öncellikle bu Technopat Sosyal'deki arkadaşların fikirleriyle düzeltmeleriyle son durum şeklinde sistemi almıs bulunmaktayım ( 1 hafta önce ) ve herkese teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca bu aldıgım sistemi sizlerle paylasmak isterim ;
  • Anakart : B350 PC MATE 3200 MHZ
  • İşlemci : AMD Ryzen 1600
  • Ekran kartı : ASUS Dual Rx 580 O.C 8GB
  • Ram : Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 3000 MHz CL15 (2133 olarak gözüküyor şuan.)
  • SSD : Samsung 850 EVO 250 GB
  • HDD : Toshiba P300 1 TB
  • Kasa : Corsair Spec-Alpha Mid Tower
  • Güç Kaynağı : FSP Hydro 700 Watt
Toplam : 4.350 TL

Fotoğraflar ;

IMG_7326 (1).JPG
IMG_7327 (1).JPG
FullSizeRender (1).jpg

Yorumlarınızı almak isterim :)
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Sistem canavar gibi. Keşke kasanın içini kapalıyken ve açıkken güzelce çekseydin. Kablolama işini ve canavarı daha yakından görürdük. :)

Yoksa kutular boş mu? :D

Ayrıca oyun için bir kaç test yaparsan seviniriz. O modelin kaç derece göreceğini merak ediyorum. @Silinen üye :)

Son düzenleme:
Kablolama için kötü bir kasa aynısını kullanıyorum hiç memnun değilim. Üst ve arka kısımlarında nefes alacak yer bırakırsan iyi olur sıcak aylardayız malum. Onun dışında bileşenleriniz güzel hayırlı olsun.

Ekran kartını bir süre kullandıktan sonra bana deneyimlerini paylaşabilir misin? Mesela oyunlarda % kaç fan hızı ile kaç dereceye çıktığı gibi. :)

Hayırlı olsun. Sistem canavar gibi. Keşke kasanın içini kapalıyken ve açıkken güzelce çekseydin. Kablolama işini ve canavarı daha yakından görürdük. :)

Yoksa kutular boş mu? :D

Ayrıca oyun için bir kaç test yaparsan seviniriz. O modelin kaç derece göreceğini merak ediyorum. @Silinen üye :)

Kasayı topladıgım içini çekememiştim ama yakın bir sürede acıp sizin için bi görüntü paylasıcağım :)
kutular bos :D

Çok hoş bir sistem hayırlı olsun..

Teşekkürler :)

Ekran kartını nereden aldınız acaba?

Sinerji'den aldım sadece bi anda geldi bende stok sorunu yasıyordum her yere bakıyordum bi anda bu model eklenmiş daha baska kimse de görmedim :D aldıktan 1 saat sonra bitti stok

sistemi nereden topladığınızı öğrenebilirmiyim ?

Sistemi bir yerden toplamadım hep en uygun şekilde arastırdım bekledim farklı farklı siteler aldım
Örn : ( İncehesap , Sinerji , İnventus , Hepsiburada vs vs )

Kasayı masa altına koyduysan arka tahliye hava çıkışını biraz arttırmak için kasayı biraz öne çek. Bir de @Jira bahsettiği gibi kasa içi resimlerini de eklersen fena olmayacak. Hayırlı olsun.

Arkada zaten bosluk bıraktım bilerek bunu düşündüm bende :) haklısın

Kablolama için kötü bir kasa aynısını kullanıyorum hiç memnun değilim. Üst ve arka kısımlarında nefes alacak yer bırakırsan iyi olur sıcak aylardayız malum. Onun dışında bileşenleriniz güzel hayırlı olsun.

Kablolama işini bende cok ugrastım kasa kalitesi vs görüntüsü cok iyi ama gercekten kablolama sıkıntılıydı , ama uzun ugraslar sonunda halletim gayet şık oldu içi bence :) tesekkürler

Ekran kartını bir süre kullandıktan sonra bana deneyimlerini paylaşabilir misin? Mesela oyunlarda % kaç fan hızı ile kaç dereceye çıktığı gibi. :)

Ekran kartı'nı 1350 TL ' ye aldım ve oldukca memnunum özellikle bu stok sorunu olan dönemde sans gibi oldu , Sıcaklık değerleri cok yoran ağır oyunlarda 67 derece - 75 derece arasında . normal kuallanımda cok sessiz bir kart

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı