[Alındı] Ryzen 3 1300X - GTX 1060 Sistem

mtndrgt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Aşağıdaki parçaları satın aldım. Parçalar bugün elime ulaştı.
Sistem toplam 3601 TL tuttu. Parçaların sonuncusu bugün elime ulaştı. İşten gelince sistemi toplamaya başladım. Her şey yolunda gidiyordu ta ki anakartı kasaya montajlamaya çalışana kadar. Kasanın içinden 1 adet bile vida çıkmadığını farkettim. Ayrıca kasanın üzerinde olması gereken jelatin vb. yapıştırmalar bulunmuyordu. Direkt kasayı aldığım bizdehesaplı.com ile irtibata geçtim. Mesai saati dışında oldukları için dönüş bekliyorum. Kasa ile ilgili sıkıntıyı halledince sistemin fotoğraflarını ekleyeceğim. Umarım diğer parçalarda sıkıntı yaşamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın kutu içeriğini pazartesi günü kargo edeceklerini belirttiler. Ürünlerin sıfır ürün mü yoksa tazelenmiş ürün mü olduğunu bastıra bastıra sordum. Ürünlerin sıfır olduğunu belirttiler. Bilgisayarı toplama işlemi önümüzdeki haftaya kaldı.

Haftayı beklemene gerek yok anakart kutusunun üzerine anakartı koy birleştir gitsin sistemi. :) Uzay montajmı deniliyordu neydi, vidalar gelincede kasaya geçersin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı