[Alındı] Ryzen 5 1600 & GTX 1070 Sistem

Makaleler
4
Daha fazla  
AMD'nin Ryzen 7 işlemcilerindeki başarısını gördükten sonra Ryzen 5 bir sistem toplamaya karar verdim. Oyun ve iş amaçlı bir sistem toplamak istediğim için Ryzen 5 tercih etmek istedim. Şuan anakart ve kasa hariç bütün parçalar elime ulaştı. Kargo şubeye gelmiş ama daha teslim alamadım. Yarın almaya gideceğim ve sistemi birleştirmeye başlayacağım. 2 gün içinde oyun ve sistem testlerini paylaşırım. Monitörü neden böyle aldın diye sorarsanız eğer yazın mönitörüm bozulduğu için o zamanki durumuma göre almıştım. Belki yazın sonuna doğru duruma göre 2k bir mönitör alırım.

• Anakart: Msi B350 TOMAHAWK AM4 DDR4 3200(OC)+ (İncehesap)
  • İşlemci: Ryzen 5 1600 AM4 3.2 GHz (Oksid Bilişim)
  • Bellek: Corsair Vengeance LPX DDR4-3000MHz 8X2 (İnventus)
  • SSD: Samsung 850 EVO 250GB (Oksid Bilişim)
  • Harddisk: 1TB Seagate Barracuda 7200RPM (Oksid Bilişim)
  • Güç Kaynağı: Aerocool Kcas 600w 80+ Bronz (Sinerji)
  • Kasa: Corsair Carbide Spec-Alpha Midi Tower (İncehesap)
  • Ekran Kartı: Msi Gtx 1070 Quick Silver 8 Gb OC 256 Bit (Vatan Bilgisayar)
  • Mönitör: AOC G2460vq6 24" 75 hz 1ms FreeSync Gaming Mönitör (Webdanal)
  • Mouse: Rival 300 Gunmetal Grey

Hayırlı olsun canavar gibi sistem. Umarım sıkıntı çıkmadan keyifli vakit geçirirsin. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi, testleri bekliyoruz.

Kaç TL bütçe ile topladınız?

Hayırlı olsun,mavi ekransız kullanmanız dileğiyle. Oyun testlerini merakla bekliyoruz.

oksidden aldığınız ürünlerin fiyatlarını yazabilir misiniz ? birde nereden aldığınızı(yerel bir pc ciden gibi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…