[Alındı] Ryzen 5 1600 & GTX 1070 Sistem

oksidden aldığınız ürünlerin fiyatlarını yazabilir misiniz ? birde nereden aldığınızı(yerel bir pc ciden gibi.)
Bulunduğum yerde tanıdık bir bilgisayar işini yapan arkadaştan aldım. 1650 tl tuttu.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Mavi ekransız ve bol FPS li günlere.

Hayirli olsun dostum . Fotograflarini bekliyorum . GTX 1070 Quick Silver'i kasanizin icinde parlamasini merak ediyorum .

Hayirli olsun dostum . Fotograflarini bekliyorum . GTX 1070 Quick Silver'i kasanizin icinde parlamasini merak ediyorum .
Evde olsam resmini atardım. Detaylı olarak incelemede atıcam resimlerini. Sağol

Hayırlı olsun fotoğrafları bekliyorum özellikle stok soğutucu performansını merak ediyorum.
Anakarttaki hatadan dolayı başlarda boşta 55 derece yazıyodu. Bios güncelledikten sonra hata düzeldi. Boşta 30-35, oyun oynarken 60'tan yukarı çıktığını pek görmedim. Stres testini daha yapamadım o zaman daha iyi anlaşılacak. Sağol

AMD yanlis yapti. BIOS'ta 20 derece fazla gozukuyordu. Haliyle alan acaba FX veya eski islemcileri gibi mi bunlarda? Yoksa kandirildik mi gene diye supheye dustuler. AMD bunu yapmamaliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…