C cagr.p Hectopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2018 #11 CJack60 dedi: İşlemci olarak 2400G alınabilirdi. Ekran kartı arıza yaptığında veya satmak istediğinde işlemcinin dahili grafiği işine epey lazım olurdu. Genişletmek için tıkla... Sistemi aldığımda o işlemci maalesef yoktu. 1 Şubat'ta elimde idi.
CJack60 dedi: İşlemci olarak 2400G alınabilirdi. Ekran kartı arıza yaptığında veya satmak istediğinde işlemcinin dahili grafiği işine epey lazım olurdu. Genişletmek için tıkla... Sistemi aldığımda o işlemci maalesef yoktu. 1 Şubat'ta elimde idi.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.173 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 13 Şubat 2018 #12 cagr.p dedi: O.C Yapmayacağım zaten riskli bir işlem diye biliyorum. Genel olarak nasıl sistem nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Genel olarak çok güzel, sadece anakart pek olmamış işte.
cagr.p dedi: O.C Yapmayacağım zaten riskli bir işlem diye biliyorum. Genel olarak nasıl sistem nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Genel olarak çok güzel, sadece anakart pek olmamış işte.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 13 Şubat 2018 #13 Mavi ekransız günlerde kullanın
Enes121 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2018 #14 Hayırlı olsun. Sistem gayet güzel. Anakartın oyun performansına etkisi yoktur. İleride RAM'i de 16'ya tamamlarsınız efsane olur.
Hayırlı olsun. Sistem gayet güzel. Anakartın oyun performansına etkisi yoktur. İleride RAM'i de 16'ya tamamlarsınız efsane olur.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 13 Şubat 2018 #15 Hayırlı olsun. Benim yapacağım değişiklikler daha iyi anakart ve PSU almak olurdu. İlk yapacağım yükseltme de PSU olurdu.
Hayırlı olsun. Benim yapacağım değişiklikler daha iyi anakart ve PSU almak olurdu. İlk yapacağım yükseltme de PSU olurdu.