nitrogeN cycle
Megapat
Daha fazla
Teşekkürler. Herkese nasip olur inşaallah.Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
3 girişli GPU fanı nasıl oluyor? Görünürde bir fan var ve 1 fan girişi olması lazım(sitesini kontrol etmedim).Diğer üç tanesi GPU radyatör fanı,
CPU fanda 2+1 olabilir belki çünkü bazı sitelerde 2 radyatör, 1 kontrolcü bağlantısı gözüküyor.CPU radyatör fanı
Su soğutmalı olduğundan içte oluşacak sıcaklık pek olmayacağından boşa toz çekmesin içine.2 fan da kasa kapaklarında var 8mm olanlardan, direk PSU'ya bağlı. Ön yüzeydeki fanları yine de çıkartayım mı yoksa kalsın mı?
Özür dilerim yeterince açık yazmamışım, toplamda üç tanesi demek istemiştim. 1 GPU ve 2 CPU kablosu.3 girişli GPU fanı nasıl oluyor? Görünürde bir fan var ve 1 fan girişi olması lazım(sitesini kontrol etmedim).
CPU fanda 2+1 olabilir belki çünkü bazı sitelerde 2 radyatör, 1 kontrolcü bağlantısı gözüküyor.
Su soğutmalı olduğundan içte oluşacak sıcaklık pek olmayacağından boşa toz çekmesin içine.
Seahawk'tan memnun musunuz? Oyun için sıcaklık değerlerini paylaşırsanız çok iyi olur.Kurulumu dün akşam tamamladım. Çok şükür sıkıntısız halloldu her şey. Bir tek DVD Sata kablosunu biraz dikkatsiz takmışım, CPU fanına değiyormuş. İlk açılışta tır tır tır sesler gelince tırstım.Onu düzeltince her şey kusursuz işledi. Şuan internet bağlantım yok, ofisten gerekli driverları indirip akşam kuracağım. Modem için de kablo çekmem gerekecek. Wi-fi adaptörleri performans açısından pek cazip gelmiyor. İnternet bağlantısını sağladıktan sonra daha detaylı fotoğraflar ve benchmark sonuçlarını paylaşacağım. Oyun test istekleri alabilirim ama çok fazla oyunum yok, nasıl olacak o iş bilmiyorum.