Dostum herkese teşekkür ettim, sana etmedim olarak algılamamışsındır umarım. Ayrı ayrı teşekkür ederek mesaj kirliliği oluşturmayayım dedim.
Malesef GTA 5 oyunum yok. Pek cezbetmiyor beni o yüzden almadım, GTA 2'den sonra zirvede bıraktım serüveni.
Bilgisayara korsan herhangi bir ürün sokmak istemiyorum açıkçası. Herhangi bir OC işlemi uygulamadığım için çoğu 980 Ti sonuçlarıyla benzer bir sonuç vereceği kanaatindeyim. Sıcaklıkların da yukarıda belirttiğim sıcaklıkları geçeceğini hiç sanmıyorum. Yaptığım oyun performansı denemelerinde işlemci kullanımı genellikle %50'nin altında kaldı. %25'te seyrettiği zamanlar bile oldu. GTA 5 işlemciye ne kadar yük bindiriyor bilmiyorum, muhtemelen Fallout 4'ten daha fazla yükleniyordur. Bu yüzden işlemci sıcaklığının 55-60 dereceye belki ulaşabilir. Varsa GTA 5 hediye edebilecek bir tanıdığınız o zaman deneyebilirim performansı.
Pompa ses kaydı konusunu akşam halletmeye çalışacağım. Pompadan gelen kablo anakartta CPUFAN1 bölümüne takılı durumda. MSI Command Center'dan fan hızına baktığımda 1580 RPM olarak gördüm hızı. Smart Mod'da çalışıyor şuan. Nasıl düşürülür nasıl artırılır pek bilgim yok, biraz kurcaladım Manuel Mod'da denedim düşürmeyi ama olmadı. Eğer RPM'i 1100 civarına çekebilirsem seste büyük oranda azalma olacaktır.