Selim Bayramoglu Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #1 İyi sosyaller diğer hesabım 7 şubata kadar mesaj yazma cezası aldığım içim burdan konu açtım. CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 bellek alınır.
İyi sosyaller diğer hesabım 7 şubata kadar mesaj yazma cezası aldığım içim burdan konu açtım. CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 bellek alınır.
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2015 #2 Birden fazla hesap acmak da yasak yalniz bilginiz olsun
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #3 Yöneticiler sana mesaj yazma, akıllan, bir daha yapma diye ceza veriyor. Sen ise burada ceza aldığım için bu hesapla açıyorum diyorsun.
Yöneticiler sana mesaj yazma, akıllan, bir daha yapma diye ceza veriyor. Sen ise burada ceza aldığım için bu hesapla açıyorum diyorsun.
Selim Bayramoglu Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #4 Mehmet_M dedi: Yöneticiler sana mesaj yazma, akıllan, bir daha yapma diye ceza veriyor. Sen ise burada ceza aldığım için bu hesapla açıyorum diyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayali sistem yüzünden ceza yemiştim hak etmediğim bir cezaydı 2 tane sistem aldım.2 sistemin ikincisini yeni aldım.
Mehmet_M dedi: Yöneticiler sana mesaj yazma, akıllan, bir daha yapma diye ceza veriyor. Sen ise burada ceza aldığım için bu hesapla açıyorum diyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayali sistem yüzünden ceza yemiştim hak etmediğim bir cezaydı 2 tane sistem aldım.2 sistemin ikincisini yeni aldım.