Korkak Adam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #1 İstanbul içi elden 2. el kasa alacagım. Fiyatta anlaşırız Zalman türü kasa olursa daha makbule geçer.
İstanbul içi elden 2. el kasa alacagım. Fiyatta anlaşırız Zalman türü kasa olursa daha makbule geçer.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 8 Nisan 2015 #2 Thermaltake kasam var oyuncu kasası konu açmıştım uygun fiyata vereceğim kargo benden. [SATILIK] Garantili Thermaltake ELEMENT T MidT ATX Oyuncu Kasası | Technopat Sosyal 1 yıllık garantisi devam ediyor, faturası mevcut.
Thermaltake kasam var oyuncu kasası konu açmıştım uygun fiyata vereceğim kargo benden. [SATILIK] Garantili Thermaltake ELEMENT T MidT ATX Oyuncu Kasası | Technopat Sosyal 1 yıllık garantisi devam ediyor, faturası mevcut.
Korkak Adam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #3 Evet konunu gördüm ama cevap yazmadım istanbul ici elden alacagım kredi kartım olmadıgından dolayı.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 8 Nisan 2015 #4 Kredi kartı şart değil havale yap aynı gün kargolarım. Tekirdağ'dayım ben.
Korkak Adam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #5 Malesef havalede yapamıyorum istanbul ici elden veya kargoda nakit ödeme secenegi ile.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 8 Nisan 2015 #6 Sen bilirsin. O fiyata zor bulursun böyle kasa.
Korkak Adam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #7 Fiyatta anlasılır fiyati pek umursamıyorum
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 8 Nisan 2015 #8 Peki. İyi sosyaller.