Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #1 Aralık,Ocak ayları arasında (Belki daha erkende alabilirim tazminatımı.) garantisi devam eden titiz kullanılmış Logitech G27 alınır. Maksimum bütçem 650-700 Liradır.Şimdiden teşekkürler.
Aralık,Ocak ayları arasında (Belki daha erkende alabilirim tazminatımı.) garantisi devam eden titiz kullanılmış Logitech G27 alınır. Maksimum bütçem 650-700 Liradır.Şimdiden teşekkürler.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 25 Ekim 2014 #2 http://www.sahibinden.com/ilan/alis...g27-kutulu-garantili-faturali-179884153/detay
O ozkanlord Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 141 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2014 #3 580 TL'ye satıyorum. Geçen ay taksiti bitmiş olup daha 1 yıl garantisi bulunmaktadır. Şuan pakette durmaktadır. İstanbul içinde elden teslim olabilir.
580 TL'ye satıyorum. Geçen ay taksiti bitmiş olup daha 1 yıl garantisi bulunmaktadır. Şuan pakette durmaktadır. İstanbul içinde elden teslim olabilir.
Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #4 Elden teslim alamam malesef... Kargo ile gönderme gibi bir şansımız olabilir mi ?
O ozkanlord Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 141 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2014 #5 Reha KCS dedi: Elden teslim alamam malesef... Kargo ile gönderme gibi bir şansımız olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Olur tabi ki niye olmasın ancak kargo parasını siz mi karşılayacaksınız ben mi?
Reha KCS dedi: Elden teslim alamam malesef... Kargo ile gönderme gibi bir şansımız olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Olur tabi ki niye olmasın ancak kargo parasını siz mi karşılayacaksınız ben mi?
Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #6 Ürünün fotoğraflarına falan baksak özel mesajdan ? Tazminatımı alana kadar satmazsanız masrafları karşılayabilirim
Ürünün fotoğraflarına falan baksak özel mesajdan ? Tazminatımı alana kadar satmazsanız masrafları karşılayabilirim
O ozkanlord Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 141 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2014 #7 Reha KCS dedi: Ürünün fotoğraflarına falan baksak özel mesajdan ? Tazminatımı alana kadar satmazsanız masrafları karşılayabilirim Genişletmek için tıkla... En geç ne zaman alırsınız?
Reha KCS dedi: Ürünün fotoğraflarına falan baksak özel mesajdan ? Tazminatımı alana kadar satmazsanız masrafları karşılayabilirim Genişletmek için tıkla... En geç ne zaman alırsınız?
Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #8 Dediğim gibi aralık,ocak ayları arasında alacağım. Eğer satılmazsa alırım yani illa satmayın demiyorum
Dediğim gibi aralık,ocak ayları arasında alacağım. Eğer satılmazsa alırım yani illa satmayın demiyorum
O ozkanlord Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 141 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2014 #9 Reha KCS dedi: Dediğim gibi aralık,ocak ayları arasında alacağım. Eğer satılmazsa alırım yani illa satmayın demiyorum Genişletmek için tıkla... aralıkta alırsanız olabilir benim içinde hem uygun olur hem.
Reha KCS dedi: Dediğim gibi aralık,ocak ayları arasında alacağım. Eğer satılmazsa alırım yani illa satmayın demiyorum Genişletmek için tıkla... aralıkta alırsanız olabilir benim içinde hem uygun olur hem.
Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #10 Tamamdır o zaman Ürünün fotoğraflarını falan yollayabilir misiniz ?