S serkan_emp Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 137 26 Ekim 2014 #11 ozkanlord dedi: 580 TL'ye satıyorum. Geçen ay taksiti bitmiş olup daha 1 yıl garantisi bulunmaktadır. Şuan pakette durmaktadır. İstanbul içinde elden teslim olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende talibim. PM bekliyorum
ozkanlord dedi: 580 TL'ye satıyorum. Geçen ay taksiti bitmiş olup daha 1 yıl garantisi bulunmaktadır. Şuan pakette durmaktadır. İstanbul içinde elden teslim olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende talibim. PM bekliyorum
Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #12 ozkanlord dedi: aralıkta alırsanız olabilir benim içinde hem uygun olur hem. Genişletmek için tıkla... Dediğimiz gibi eğer aralığa kadar satılmaz ise alırım direksiyonu
ozkanlord dedi: aralıkta alırsanız olabilir benim içinde hem uygun olur hem. Genişletmek için tıkla... Dediğimiz gibi eğer aralığa kadar satılmaz ise alırım direksiyonu
O ozkanlord Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 141 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2014 #13 serkan_emp dedi: Hocam bende talibim. PM bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam PM maalesef ki atılmıyor. Reha KCS dedi: Dediğimiz gibi eğer aralığa kadar satılmaz ise alırım direksiyonu Genişletmek için tıkla... http://on.fb.me/1tbbDnB adresinden ekleyin görüşelim.
serkan_emp dedi: Hocam bende talibim. PM bekliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam PM maalesef ki atılmıyor. Reha KCS dedi: Dediğimiz gibi eğer aralığa kadar satılmaz ise alırım direksiyonu Genişletmek için tıkla... http://on.fb.me/1tbbDnB adresinden ekleyin görüşelim.
Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2014 #14 Arkadaş isteğine kapalısınız mesaj yolluyorum
O ozkanlord Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 141 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2014 #15 Reha KCS dedi: Arkadaş isteğine kapalısınız mesaj yolluyorum Genişletmek için tıkla... İstek attım.