Ben ilk çıktığı zamanlarda almıştım direk 1 senelik, içerik az deniliyor ama bence bu koşturmacalı hayatın içinde sizi en az 1 sene götürecek kadar içerik vardı o zaman bile. Özellikle bilim-kurgu türünün seveniyseniz, kesinlikle öneririm. Atatürk dizisi olayından dolayı iptal etmiştim fakat artık bende zaman zaman düşünüyorum acaba alsam mı tekrar diye.İyi günler Disney+'ın içinde barındırdığı Star Wars dizilerini ve başka içerikleri de izlemek istiyorum ama 140 TL, sizce alınır mı? Yoksa site alternatifi önerebilir misiniz?
İyi günler Disney+'ın içinde barındırdığı Star Wars dizilerini ve başka içerikleri de izlemek istiyorum ama 140 TL, sizce alınır mı? Yoksa site alternatifi önerebilir misiniz?
Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim. Eğer sürekli içerik tüketecekseniz 2-3 ay boyunca üye kalın. İzleyecekleriniz bitsin. Zaten sonrasında bir gereği kalmıyor.İzlemek istediğin dizileri bitirdikten sonra bırakırsın.
140 TL'ye zurna + ayran yaparsın anca. Bu kadar düşündüren ne seni?
Tavsiye için teşekkür ederim öğrenciyim ailemden aldığım harçlıklarla falan anca parayı tuttururum dediğiniz gibi çok pahalı değil ama bende para kazanmıyorum yine de tavsiye için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.