Disney+ Alınır mı?

Arvo43

Picopat
Daha fazla  
4 ay boyunca aylık 80 TL.

Şartlar bunlar

• Sınırlı süre için geçerli teklif. 9 Nisan 2025 tarihinde sona eriyor.
  • 10 adede kadar cihaza indirme. 4K UHD ve HDR kalitesine kadar video. 4 cihazda eşzamanlı izleme. 5.1 kalitesine kadar ses.
  • Yalnızca yeni ve (gereken şartları karşılamaları koşuluyla) üyeliğini yeniden başlatan Disney+ üyeleri için geçerlidir. 18+.
  • Daha önce iptal etmediğiniz takdirde 4 ayın sonunda 164,90 TL/ay karşılığında devam eder.

Bana kalsa disneye para kazandırmaktansa korsan izlerim (önermem) ama izleyebileceğiniz şeyler varsa 4 ay boyunca alınabilir.

Bana kalsa disneye para kazandırmaktansa korsan izlerim (önermem) ama izleyebileceğiniz şeyler varsa 4 ay boyunca alınabilir.
+1 ama ben korsan da izlemiyorum daha katı boykot ediyorum Çünkü korsan izlesen de gene hit kazandırmış oluyorsun amacına hizmet ediyorsun yani yine de adamların.
Ters yüz 2 yi çok merak ediyordum mesela , yaptıkları alçaklık yüzünden içimde kaldı ahashsad

Özel dizi - filmlerde yapacak bir şey yok. Ama öyle bir durumda tercihim gene korsan olurdu ve geç izledim.

Bence alınır ama reklamlı versiyon olduğunu unutma.

Atatürk dizisinden dolayı mı boykot ediliyor

Atatürk dizisinden dolayı mı boykot ediliyor
Hem o hem de reklamlı paketi çok rahatsız edici. Max'ın da reklamlı paketi var ama o kadar göze batırmıyor. Disney adamı bunaltıyor reklamlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…