Bedava peynir fare kapanında derler...
Bu arada ticaret odasına kayıt olmuş demek dürüst demek değildir. Ben otomotiv sektöründeyim. Ne firmalar biliyorum ticaret odasına kayıtlı ama ortalığı duman ediyorlar. Önemli olan eski firma ve dürüst olması...
İnşallah gelir ama adamlar iade ederlerse bu adamlar neden dolandırıcı olsun ki bir kere o da var. İnş değillerdir sana paranı iade ederler he bu arada o fiyata git sıfır Android al benden demesi.
@ömer duymaz Ben de aldim iptal etmek istiyorum elim ayagim titriyor vallahi ve hiçbir sekilde kendilerine ulasamiyorum param gitti galiba. @ömer duymaz bende siparis ettim param gitti nasil goruyorum.. dolandirildik. Bunlari sikayet etmemiz lazim bana bi ulasirmisiniz?
@ömer duymaz Ben de aldim iptal etmek istiyorum elim ayagim titriyor vallahi ve hiçbir sekilde kendilerine ulasamiyorum param gitti galiba. @ömer duymaz bende siparis ettim param gitti nasil goruyorum.. dolandirildik. Bunlari sikayet etmemiz lazim bana bi ulasirmisiniz?
@ömer duymaz Ben de aldim iptal etmek istiyorum elim ayagim titriyor vallahi ve hiçbir sekilde kendilerine ulasamiyorum param gitti galiba. @ömer duymaz bende sipariş ettim param gitti nasıl goruyorum. Dolandirildik. Bunlari sikayet etmemiz lazim bana bir ulasir misiniz?