Alıntılanan mesajın "düzelt" butonu ile düzeltilmemesi

684918

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2023
Mesajlar
3.047
Çözümler
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konuyu nereye açacağım bilemedim, öneri kısmını da bulamadım. Varsa da gözümde kaçmıştır.

Forumda mesajı yazarken belli başlı yazım yanlışları için, büyük-küçük harf için bir düzelt butonunun olması gayet güzel ama başkasının yazım yanlışı yaptığı mesajı alıntılamak üzerinden uyarı olması can sıkıcı geldi.

Alıntılı bir şekilde mesaj yazdığımız sırada düzelt butonuna basınca alıntıdaki mesajı da düzeltmesi daha mantıklı olmaz mıydı?

Siteye ek uğraş verir mi, kastırır mı, kodlar da uğraştırır mı pek bilgim yok arka planı hakkında. Ama sadece merak ediyorum böyle bir uyarı varsa bu butonun da işlevinin daha çok olması gerekmez mi?
 
Siz başkasının yazdığı mesaja niye takılıyorsunuz ki? Moderatörler zaten bir sorun bulursa düzeltir, düzeltme seçeneği kişinin kendi tercihi yani bana kalsa gereksiz.
 
Siz başkasının yazdığı mesaja niye takılıyorsunuz ki? Moderatörler zaten bir sorun bulursa düzeltir, düzeltme seçeneği kişinin kendi tercihi yani bana kalsa gereksiz.

Başkasının yazdığı mesaj yanlışsa alıntıladığın için sen de ceza yiyorsun.
 
Düzelt butonu alıntılanan mesajı da düzeltmiyor mu zaten? Ben alıntıladığım mesajları düzeltsin diye kullanıp sonra kendi mesajımı yazıyorum.
 
Ben bu yüzden ceza yemedim ama eğer böyle bir şey varsa kesinlikle gelmeli.
Var böyle bir uyarı. Çok sık bu sebepten ban atılmasa da var.

Açıkçası ben böyle bir şeye hiç rastlamadım, hem ben niye birinin yanlışından ceza yiyorum ki?

Moderatörler genelde konuşmaları düzeltirken alıntıdaki mesajları da düzeltiyorlar diye göze batmamış olabilir ama bu durumda ban atma hakları da oluyor.
 
Hiç bilmiyorum hocam bilmeden konuşmak istemem açıkçası.
 
Düzelt butonu alıntılanan mesajı da düzeltmiyor mu zaten? Ben alıntıladığım mesajları düzeltsin diye kullanıp sonra kendi mesajımı yazıyorum.
Düzeltmiyor hocam denedim birkaç kez. Yanlış mı yaptım bilgim yok. Düzeltiyor olsa bu konuya uyarı verilirdi diye tahmin ediyorum.
 
Ben daha bugün bundan 1 saat ceza yedim. Başkasının mesajını alıntıladım ve alıntıladığım mesajda yazım hatası var diye bende ceza yedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…