Alıp da oynamadığınız oyunlar var mı?

Detroit aldım yarım saat falan oynadım. Aslında oynasam oynarım ama hikayeli oyunlar beni çok sarmıyor. Niye bende bilmiyorum.
Onun dışında the evil within almıştım onu da aynı şekilde 1 saat falan oynadım.
Bf1 de aynı şekilde.

Far Cry 6, 5, 4, 3, metro serisi, Outlast serisi, AC serisi birkaç tane daha vardırda aklıma gelmiyor bu arada eskisi gibi oyunlar beni bağlamadığı için oynamıyorum.

Bir arkadaşım o zaman 30 saat Stardew Valley oynamıştı ve oyuna bağımlıydı resmen. Bana da beraber oynarız dedi, oyunu tavsiye etti. O zaman Steam'de Türk Lirası vardı ve bende oyunu aldım. Ne beraber oynadık ne kendim oynadım. Sanırsam girip benim için gerekli birkaç ayar yapıp sonra çıkmıştım.

Benim hem alıp hem de en çok üzüldüğüm oyun serisi AC serisidir bütün oyunlarını dizdim ama hepsi birbirine o kadar benziyor ki bir başlarsam yarıda bırakmayı da sevmediğimde sıkıla sıkıla oynarım korkusu var :D

RDR 2 biraz oynadım bir daha açmadım.
Ac valhalla hiç açmadım.
Farcry 4 biraz oynadım bıraktım
Farcry 5 bitirmiştim 6'yı biraz açtım bıraktım.
Mafia 2 definitive edition; 1'deki kadar uğraşmamışlar bu oyunla çok eski geldiği için 10 dakika falan oynadım bıraktım.
Star wars jedi ilk 10 dakika

Genelde indirimde çok uyguna geliyorsa sepete ekleyip alıyorum ama bu şekilde daha açmadığım çok oyun var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı