Alışgidiş.com güvenli mi?

Virtu

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus Strix 1050Tİ - İşlemci: İntel İ5-3470 - RAM: 12GB 3 - SSD: 256GB - HDD: 500GB - Monitör: Samsung Odyssey G3 165HZ - Kulaklık: Rampage Vandal - Klavye: BLİC T60 - Mouse: Steelseries PRİME+
Merhaba telefonuma Fiba bankasından gelen bir fırsatı değerlendirmek istiyorum. Bu fırsat alışgidiş.com sitesinde Samsung S21 FE 5G 2. nesil telefonu 12 ay peşin fiyatına taksitlendiriyoruz gibi bir fırsat bu alışgidiş.com sitesi güvenilir mi sizce oradan alınır mı? Veyahut alanlar söylerse çok sevinirim.

reis aldım aynı gün içerisinde, 3 gün gibi bi süre sonra geldi hiç bir sıkıntı yok şuanlık taksidini 1 ay sonra odemeye başlıyorsun haberin olsun rica ederim.

Reis aldım aynı gün içerisinde, 3 gün gibi bir süre sonra geldi hiçbir sıkıntı yok şu anlık taksidini 1 ay sonra odemeye başlıyorsun haberin olsun rica ederim.

Bazi kullanıcılar fatura gelmıyor demıs geldi mi?

Bazi kullanıcılar fatura gelmıyor demıs geldi mi?
hocam mesajlara bakmadım görmemişim bi süre kusura bakma fatura dediğin şey tam ne olarak bilmiyorum e fatura var ancak fiziksel fatura gelmedi diye hatırlıyorum

Kral nasıl onayladınız müşterisi oldum ama bankada onay çıkmıyor yardımcı olabilir misin?

Tam anlamadım o dediğini reis fibabank ile anlaşmalı zaten eğer ki taksit ile alacaksan her ay taksidini yatırman gerekiyor.

Kral üye olduk onay gelmiyor sadece alışverişi nereden onaylayacağımı anlayamadım çıkmıyor hiçbir şey.

Kral üye olduk onay gelmiyor sadece alışverişi nereden onaylayacağımı anlayamadım çıkmıyor hiçbir şey.
Bize öyle bişey olmadı reis valla bilmiyorum

Bize öyle bir şey olmadı reis vallahi bilmiyorum.

Reis aldık ya halletik, kargo kaç günde gelir tahmini gönderiyorlar mı hızlıca vatnabilgisayar ve bittibitiyor satıcılarından aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…