Python Alışveriş botu nasıl yapılır?

kvrindesen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yazılım öğrencisiyim ve kendimi geliştirmek için alışveriş, bilet vs... (örneğin konser/maç biletleri, kıyafet) alabilmek için stoklara çıktığı an sepetime eklettirecek bir bot yazıp test etmek istiyorum. İnternetten az bir araştırma sonucu Python Selenium üzerinden yapıldığını öğrendim. İhtiyacım olan uygulamalar nelerdir? Yazarken nelere dikkat etmeliyim ve genel tavsiyeleriniz nelerdir? Son olarak siteler üzerinden banlanma riskim var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

ChatGPT'ye yazsana, yazilim ogrencisiysen az cok alagoritma nasıl donmeli, neler yapilir edilir biliyorsundur diye dusunuyorum. ChatGPT'ye acikla, acikla ama tane tane, aptala anlatir gibi, selenyum kullanarak ne yapmak istedigini soyle, hatta siteyi ver, ChatGPT ile adim adim cikart.
ChatGPT oyle harika sonuclar vermez, az cok bildigin icin duzeltirsin diye dusunuyorum, en kotu bir yol plani cikartir sana.

Banlanma riskin var, surekli istek gonderdigin icin seni engelleyebilir ya da direk uzaklastirabilir.
Sleep filan koyarsin en kotu, biraz yavaslar ama engellenmekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…