Alışveriş Burada TR güvenilir mi ?

xelomixx

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır attığım linkteki figürü almaya çalışıyorum ama 2 aydır ve belki fazlası stokta yok. Amazon TR'de buldum. 2 seçenek var, normal fiyat ve Prime seçeğeni var. Göndericisi "Alışveriş Burada TR" ve sanırım Amazon TR'ye ait. Ürün yurt dışından gelecek ama 30 euroyu geçiyor. Alışveriş Burada TR sayfasında "sipariş ettiğiniz ürünler 30 euronun üzerinde olsa dahi 15 gün içerisinde sizlere teslim edilecektir. " yazıyor. Bu figürün stoklara ne zaman geleceğini dair hiçbir fikrim yok. Fazla da beklemek istemiyorum. Sizce buradan sipariş etmeli miyim?

Ürün linki: Sonic the Hedgehog Yıldız Bahar Aksesuarlı 4" Gölge Aksiyon Figürü. 3 yaş ve üzeri (Sega tarafından resmi lisanslı) : Amazon.com.tr: Oyuncak

Merhaba, öncelikle satıcı özel bir işletme Amazon’a ait değil. İşletme adı SAN ELEKTRONİK gözüküyor. Önceden uydu ve elektronik ürün satışları yapıyorlarmış. Google’a mağaza adını yazarsanız fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz. Anladığım kadarıyla şu an sizin adınıza yurt dışından ürün alıp size satışını yapıyorlar. Güvenilirliği size kalmış, Amazon’da mağaza yorumlarına bakarsanız fikir verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…