Alışveriş kredisiyle alınabilecek 30-40 bin TL sistem önerisi

Emresel sorular

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Hazır param yok ama Hepsiburada'dan alışveriş kredisiyle alabiliyorum. Max 40k olabilir. Sistem önerisi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sadece alışveriş kredisi mi, kredi kartıyla da alabiliyor musun? Çünkü alışveriş kredisi faiz oranları çok yüksek ve pazar yerlerindeki fiyatlar piyasadan 10k fazla neredeyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peşin fiyatlarını baz almayın, vade farklarını göz önüne alarak öneriyorum, peşin alabiliyorsanız gaming.gen.tr'de daha iyi sistemler var daha uyguna ama faiz oranları yüksek. 6 ve üzeri taksit yaptırdığınızda linktekilerden pahalıya geliyor.

9 taksitle 32 Bin'e geliyor. Ziraat varsa 30'a geliyor. İleride PSU'yu değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
--

Ekran kartını Palit 4060 Ti yaptığınızda bu da yine ziraat ile 30.000, Akbank 32.000 bin TL.
Yukarıdaki sistemin aynısı ASUS yerine Palit geliyor. Anakartta da ASUS yerine BIOSTAR geliyor. PSU'su daha iyi. Ben vatan'dakini alıp sonra PSU'yu değiştiririm (32 GB RAM özelleştirilmişini kendim satın aldım.) Diğer parçaların fiyat farkı daha fazla çünkü.
--
40 bin TL bandına geçerim biraz derseniz 4070 de alabilirsiniz.

2-3 taksit yapınca kurtarıyor diyorsanız 4070 alın ama ben de 9 taksit yaptırdığım için alamadım

Son düzenleyen: Moderatör:

Gaming 4070 olan sisteme SSD arttırınca daha güzel olur gibi geldi.

Aynı şekikde GameGaraj'daki sistemi de 4070LISIni alabilirim. Şu an ikisi arasında karar kılmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…