Peşin fiyatlarını baz almayın, vade farklarını göz önüne alarak öneriyorum, peşin alabiliyorsanız gaming.gen.tr'de daha iyi sistemler var daha uyguna ama faiz oranları yüksek. 6 ve üzeri taksit yaptırdığınızda linktekilerden pahalıya geliyor.
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-K - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
9 taksitle 32 Bin'e geliyor. Ziraat varsa 30'a geliyor. İleride PSU'yu değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
--
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.
Ekran kartını Palit 4060 Ti yaptığınızda bu da yine ziraat ile 30.000, Akbank 32.000 bin TL.
Yukarıdaki sistemin aynısı ASUS yerine Palit geliyor. Anakartta da ASUS yerine BIOSTAR geliyor. PSU'su daha iyi. Ben vatan'dakini alıp sonra PSU'yu değiştiririm(32 GB RAM özelleştirilmişini kendim satın aldım). Diğer parçaların fiyat farkı daha fazla çünkü.
--
40 bin TL bandına geçerim biraz derseniz 4070 de alabilirsiniz.
SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
2-3 taksit yapınca kurtarıyor diyorsanız 4070 alın ama ben de 9 taksit yaptırdığım için alamadım