Alışveriş sitesi nasıl açılr?

Snmrm

Yoctopat
Daha fazla  
Ücretsiz web site açmayı düşünüyorum, reklamdan para kazanmak istemiyorum. İsteğe bağlı destek para göndermek isteyen olursa oradan ek gelir olur, ek gelir olmasa da zaten ikinci el çok ürünüm var, sanayi traktör inşaat malzemeleri. Kendim ürünümü satabilirim ve başkalarının da satış yapacağı site yapmak istiyorum. Biri sitemi taklit etse telif atmasam o kişi bana telif davası açıp sitemi kapatabilir mi? Site açarken nelere dikkat etmeliyiz? Sitemin çalınmasını nasıl engellerim? Daha acemiyim, internetten ögreneceğim nasıl web sitesi açılacagını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu konunuzu az önce Donanımhaber'de gördüm. Şöyle diyeyim, ücretsiz bir sitede alışveriş seçeneği olmaz, mecbur hosting alıp Wordpress vb. yüklerseniz o zaman site içi satın alım koyabilirsiniz. Bunun yanı sıra telif sıkıntı olmaz, ta ki siteniz çok ünlenirse (Hepsiburada vb. gibi). O zamana gelinceye kadar zaten bir şirketiniz olmuştur diye düşünüyorum.

Hocam bu konunuzu az önce donanımhaber'de gördüm. Şöyle diyeyim, ücretsiz bir sitede alışveriş seçeneği olmaz, mecbur hosting alıp WordPress vb. yüklerseniz o zaman site içi satın alım koyabilirsiniz. Bunun yanı sıra telif sıkıntı olmaz, ta ki siteniz çok ünlenirse (Hepsiburada vb. gibi). O zamana gelinceye kadar zaten bir şirketiniz olmuştur diye düşünüyorum.

İnternette sıfırdan ücretsiz web site oluşturmakla ilgili videolar var anlayamadım ücretsiz sıfırdan mümkün degil mi site açmak.

Ücretsiz e-ticaret sitesi 😕

Öncellikle hosting ve domain almanız gerekiyor. Yıllık hosting ortalama 600TL, domain 200TL desek toplam 800TL hosting ve domain masrafı çıkıyor.

Hiç site yapma bilginiz de yoksa eğer başkasına yaptırmanız gerekiyor. Kendiniz youtubeden izleye izleye bir şeyler yapabilirsiniz. Becerip becerememek sizin potansiyelinize bağlı. Diyelim becerdiniz o zaman sorun yok ama beceremezseniz de 8 9 bin TL minimum web sitesi yaptırma ücreti çıkar.

Ortalama minimum 10 11 bin civarında Web sitenizi yaptırabilirsiniz. Minimum fiyat söyledim profesyoneller daha pahalıya yapacaktır. Ucuza yapan illa ki bulunur bionluk tarzı sitelerde ama ne kadar sağlıklı profesyonel olur bilemem.

Ücretsiz e-ticaret sitesi 😕

Öncellikle hosting ve domain almanız gerekiyor. Yıllık hosting ortalama 600TL, domain 200TL desek toplam 800TL hosting ve domain masrafı çıkıyor.

Hiç site yapma bilginiz de yoksa eğer başkasına yaptırmanız gerekiyor. Kendiniz youtubeden izleye izleye bir şeyler yapabilirsiniz. Becerip becerememek sizin potansiyelinize bağlı. Diyelim becerdiniz o zaman sorun yok ama beceremezseniz de 8 9 bin TL minimum web sitesi yaptırma ücreti çıkar.

Ortalama minimum 10 11 bin civarında Web sitenizi yaptırabilirsiniz. Minimum fiyat söyledim profesyoneller daha pahalıya yapacaktır. Ucuza yapan illa ki bulunur bionluk tarzı sitelerde ama ne kadar sağlıklı profesyonel olur bilemem.
Buna alternatif olarak direk Wordpress Premium alınıp hazır temalar kullanılabilir. Hem aylık daha ucuza geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı