offline Megapat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 235 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #1 Merhaba, ben 2 tane spor ayakkabı alacağım orijinal ve kaliteli ürünleri en ucuza alabileceğim bir site önerir misiniz? (Hepsiburada dışında) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2015
Merhaba, ben 2 tane spor ayakkabı alacağım orijinal ve kaliteli ürünleri en ucuza alabileceğim bir site önerir misiniz? (Hepsiburada dışında)
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2015 #2 Ben Gittigidiyor üzerinden alıyorum bazı giyim ürünlerimi. Beden uyuşmazlığı haricinde pek sorun yaşamadım.
Ben Gittigidiyor üzerinden alıyorum bazı giyim ürünlerimi. Beden uyuşmazlığı haricinde pek sorun yaşamadım.
offline Megapat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 235 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2015 #3 Normal insanlar olduğundan güven sorunu oluyor ve profosyonel bir ayakkabı alacağım ikisi toplam 400 TL tutacak bir mevla sonradan pisman olmak istemem.
Normal insanlar olduğundan güven sorunu oluyor ve profosyonel bir ayakkabı alacağım ikisi toplam 400 TL tutacak bir mevla sonradan pisman olmak istemem.