Alışveriş Yapabileceğim Güvenilir Siteler

Mehmet Dmr

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, vatan haricinde site önerisi yapar mısınız. OEM parçalarının bulunması lazım bu arada.

Cevap verdiğiniz için, hepinize teşekkür ederim. Peki bu sitelerde, vatan gibi her hafta sonu indirim oluyor mu ? Yoksa herhangi bir günde, herhangi bir üründe mi oluyor.

Cevap verdiğiniz için, hepinize teşekkür ederim. Peki bu sitelerde, vatan gibi her hafta sonu indirim oluyor mu ? Yoksa herhangi bir günde, herhangi bir üründe mi oluyor.

Vatan PC dolar kurunu yüksek tutup indirim yapıyor ki bu indirim bazen diğer sitelerden pahalıya geliyor. Teknobiyotik'te özel ürün indirimleri oluyor ve bazen gerçek %30 %40'ı buluyor. Eksen'de ise dolar 1.8 üzerinden hesaplanıyor. Bu da Vatan PC'de 2 olarak alınmasından dolayı yüksek meblağlı alışverişlerde yüksek fark yaratıyor.

Teşekkür ederim. Ben vatandan %30 ile bir ürün aldım. Güya indirim ile almışım. Gold bilgisayar'a gittim. Aynı ürün 5 tl daha ucuzdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…