Praudh Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 794 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #11 Hmm bunu bilmiyordum. Daha önce yapmadığım için biraz karışık geliyor ama bakalım. Teşekkür ederim her şey için.
Hmm bunu bilmiyordum. Daha önce yapmadığım için biraz karışık geliyor ama bakalım. Teşekkür ederim her şey için.
Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 12 Temmuz 2022 #12 Praudh dedi: Pekala limit sorunu çözüldü. Benim maaşım bir sonraki ay yatacak. İlk taksit miktarı şu an kartta olsa yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir ek hesap dahil toplam bakiye kurtarıyorsa yeter. Taksitlendirme için sadece kredi kartı geçerli diye biliyorum.
Praudh dedi: Pekala limit sorunu çözüldü. Benim maaşım bir sonraki ay yatacak. İlk taksit miktarı şu an kartta olsa yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir ek hesap dahil toplam bakiye kurtarıyorsa yeter. Taksitlendirme için sadece kredi kartı geçerli diye biliyorum.
Praudh Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 794 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #13 Tamamdır, teşekkürler.