Epic Games Alışveriş yapılamıyor

LegendAlone

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'den 2540 TL'lik alışveriş yapacaktım. Fakat kartım her seferinde reddedildi. Oyunlar da indirim olması sebebi ile kaçırmak da istemiyorum. Bilgisi olan var ise bilgilendirsin.
Not: 3 farklı kartla denendi ve hepsinde aynı hata güvenliğiniz için bu işlem iptal edildi.

Oyunlar tek tek de denedim sonuç aynı güvenliğiniz için bu işlem reddedildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankanızı arayıp durumu izah edin. Güvenlik için reddediyor.

Fiyat çok yüksek olduğu için reddedilmiş olabilir.

Ayni sorunu yaşıyorum. Arkadaşıma almak için cumadan beri 5 hesaptan deniyorum olmuyor. Cuma kendime Nays'tan aldım şimdi olmuyor

Küçük paketler halinde 4'e bölüp almayı deneyin bir de. Bu arada indirimler 10 Ocak'a kadar devam ediyor acele etmenize gerek yok bankanızla da görüşün durumu yine olmazsa.

Bankanızı arayıp durumu izah edin. Güvenlik için reddediyor.

Banka ile iletişime geçtim kart reddi onlara ulaşmıyormuş bile Epic reddediyor yani.

Küçük paketler halinde 4'e bölüp almayı deneyin bir de. Bu arada indirimler 10 Ocak'a kadar devam ediyor acele etmenize gerek yok bankanızla da görüşün durumu yine olmazsa.

Görüştüm banka ile alakalı değil tek tek de alamıyorum aynı karttan daha önce alışverişim var niye böyle yaptı anlamadım bir anda yüklü almaya çalıştım diye mi acaba?

Fiyat çok yüksek olduğu için reddedilmiş olabilir.

Yeterli mikat var içinde fakat bir anda almaya çalıştım diye oldu bence ve 24 saat falan kitlediler mi ne olduysa 60 TL'lik bile oyun alamıyorum şu an.

Sanmam yani adamlar indirim yapıyor sonuçta alalım diye almayalım diye değil. Bence Epic destekle iletişime geçin bir an önce çünkü dönüş yapmaları vakit alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…