Alışverişte adres bölümüne yanlış numara yazmak

Emirates666

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Samsung'un sitesinden telefon aldım. Kargo takip mesajı gelmediği için sitesinden kontrol ettim kargoya verilmiş ama bakamıyordum. Sonra adres yerine baktım, yanlış numara yazıyordu. Kendi numaram değil. Ben de Samsung'un desteğe yazdım, bir şey yapmadılar. Şimdi adresten numarayı silip kendi numaramı yazdım ama içim rahat değil. Bir sorun olur mu? Numaranın sahibi bir şey yapabilir mi?

ne Yapabilir ki onu anlamadım

Edemez zaten, yanlış yazdıysan random birinin bunu akıl edeceğini sanmıyorum.

Kendi numaramı yazarken bir sorun oldu sildim sonra rakamlar kaymış çok farklı bir numara olmuş hiç de fark etmedim bugün bakınca fark ettim düzelttim kargo takip mesajı o numaranın sahibine gidince içim rahat etmedi ama iptal edemiyorsa sorun yok.

E-posta adresi yazdın mı? Random no yazdım demişsin. Numara kapalı bir no ise yada rakam kayması sonucu algilayamayip dönüş için e-posta yolu ile iletişime geçeceklerdir

E-posta adresi yazdın mı? Random no yazdım demişsin. Numara kapalı bir no ise ya da rakam kayması sonucu algilayamayip dönüş için e-posta yolu ile iletişime geçeceklerdir.

Aynen e-posta yazdım bir kontrol edeyim teşekkür ederim.

Sen şu hepsiburadaya da adresi yanlış yazan değil misin ya 2021 de kardeşim sen internetten alışveriş yapma mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…