atahanbhdr Yoctopat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Böyle bir site buldum. IPhone'lara hiç olmadığı kadar indirim yapılıyor. Kafamda bir soru var: aliyo.com.tr güvenilir mi?
Böyle bir site buldum. IPhone'lara hiç olmadığı kadar indirim yapılıyor. Kafamda bir soru var: aliyo.com.tr güvenilir mi?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 14 Ağustos 2023 #2 İlk kez duyuyorum araştırdım hakkında net bir bilgi bulamadım, şikayetvar'a baktım fakat orada da yok. (Ya da ben göremedim) Bana tekin gelmedi. Artı 0 Eksi
İlk kez duyuyorum araştırdım hakkında net bir bilgi bulamadım, şikayetvar'a baktım fakat orada da yok. (Ya da ben göremedim) Bana tekin gelmedi.
A arslan2 Yoctopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 Kesinlikle inanmayın. Güvenilir bir site değil. Biz yaşadık mağduriyet. Artı 0 Eksi