Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 2 Haziran 2020 #51 Absolut Vodka son 1 yıldır favorim. Jager de çok güzeldir. Ama JagerBomb hiç denememiştim, araştırdım kesinlikle denemem lazım. Konuya denk gelmeme sevindim teşekkürler. Bu arada alkol harammış.
Absolut Vodka son 1 yıldır favorim. Jager de çok güzeldir. Ama JagerBomb hiç denememiştim, araştırdım kesinlikle denemem lazım. Konuya denk gelmeme sevindim teşekkürler. Bu arada alkol harammış.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 2 Haziran 2020 #52 Herkesin içtiği kendine.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Haziran 2020 #53 Rosseckx dedi: Ama JagerBomb hiç denememiştim, araştırdım kesinlikle denemem lazım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle denemelisin. Özellikle Red Bull ile olan karışımını dene, daha iyi ve çarpıcı. Geceyi sürekli başa sarar.
Rosseckx dedi: Ama JagerBomb hiç denememiştim, araştırdım kesinlikle denemem lazım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle denemelisin. Özellikle Red Bull ile olan karışımını dene, daha iyi ve çarpıcı. Geceyi sürekli başa sarar.