Alkolsüz Bira için Yaş Sınırı Var mı?

Gürsey

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Ben 18 yaşından küçük bir lise öğrencisiyim. Şu an yaz dönemi olduğu için çalışıyorum. Eve geldiğim zaman dizi film izlerken bir şeyler atıştırıp yemeyi severim. Fakat artık şu sıradan gazlı içeceklerden sıkıldım ve geçen markete gittiğimde alkolsüz bira isminde bir ürün gördüm. Merak ettim fakat orada soramadım yaş sınırı var mı diye. Alkolsüz biralar için yaş sınırı var mı? Alabilir miyim?

Bildiğim kadarıyla satın alabiliyorsun. Ama tadı güzel midir pek sanmam.

"Maltana" sanırım. Ben çok severim, MALT'dan yapılır. Tadı birayla aynı diyebilirim tek fark alkolü yok Alkol olmadığı için de yaş sınırı yoktur sanırım.

"Maltana" sanırım. Ben çok severim, MALT'dan yapılır. Tadı birayla aynı diyebilirim tek fark alkolü yok Alkol olmadığı için de yaş sınırı yoktur sanırım.

Ama bira tadı istiyorsanız sade olanı içmenizi öneririm. Diğerleri bana sadece gazlı meyve suyu gibi geliyor.

Hayır maltana değil Clausthaler Jever Fun gibi üstünde Non Alcoholic yazıyor. Bugün Ankara MetroGross'a gittim 2 tane "Alkolsüz" Bira aldım. Yaşımı sordu - 17 dedim. Maalesef satamayız dedi. Alkolsüz yazıyor ama dedim. Maalesef dedi.

Kipa'da alkolsüz bira satılıyor adını hatırlamıyorum ama aynı bira şişesi gibi alkolsüz malt içeceği tadı da bira ile aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…