Alkolsüz biranın yaş sınırı var mı?

Smaug8

Hectopat
Makaleler
1
Site de gezerken bir tane çocuk gördüm. Yanında babası vardı, elinde bir şişe dedim, herhalde elma suyu içiyor. Uzaktan öyle geldi, bir baktım bira, dedim bu ne? Babasına sordum, ne içiyor bu çocuk alkolsüz bira ben de şimdi kim uğraşacak dedim gittim. (Bu arada güzel bir site) bu alkolsüz bira için 18 yaş sınırı yok mu?

Site de gezerken bir tane çocuk gördüm. Yanında babası vardı, elinde bir şişe dedim, herhalde elma suyu içiyor. Uzaktan öyle geldi, bir baktım bira, dedim bu ne? Babasına sordum, ne içiyor bu çocuk alkolsüz bira ben de şimdi kim uğraşacak dedim gittim. (Bu arada güzel bir site) bu alkolsüz bira için 18 yaş sınırı yok mu?
Yok. Alkollü içecekler için yaş sınırı var.

Bu mu?
1622397309349.png

Almanya vatandaşı iseler normal. Almanya'da çocukları içkiden uzaklaştırmak için "Kids Bira" dedikleri bir şey yaptılar. içinde sıfır şeker ve sıfır alkol bulunduruyor. Sadece Arpa suyu bulunuyor, aileler çocuklarından uzaklaştırmak için yaptıkları bir sosyal görev. Sebebi ise Almanya'da çok fazla alkol tüketilmesi. Bir haftalığına kaldığım ailenin yanında bana ikram etmişlerdi içtim ve biradan soğudum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı