Şimdi ona bakıyordum. AiO PC RAM'leri; laptop RAM'leriyle aynıdır, değiştirmekte bir problem yok ancak AiO'ların arka kasasını açmak biraz zor. HP AiO'lar için RAM upgrade videoları vardı, arka kasayı nasıl açtıklarını da gösteren videolar. HP'nin kendisi dahi videolar koymuş ancak mevzubahis MSI 22XT AiO'lar için bulamadım böyle bir video.
RAM'ler kesinlikle artırılabilir diyemiyorum o yüzden. Bu noktada size "grafik tasarım için Vega 8 (3200G) vs Vega 11 (3400G)" kabilinde yeni bir konu açıp karar vermenizi tavsiye ederim.
Başka önerebileceğim AiO yok. HP'nin i7 işlemcili, GTX 1050 ve GTX 1650'li modelleri vardı piyasada 6-12 ay önce ama sizin bütçeyi en az %20 aşardı ve hiçbiri kalmamış zaten. MX330 ve UHD 630'ları tavsiye etmem.