All in One bilgisayara ekran kartı takılabilir mi?

durmus eren

Hectopat
Yer
Seyhan/Adana
Daha fazla  
Merhaba, babamın hediye etmiş olduğu AiO technopc bilgisayara ekran kartı takmak mümkün müdür? Çünkü ben oyun oynayan birisiyim bu PC ile pek oynanmıyor ama yine de eski bilgisayarıma göre iyi.

PC özellikleri;

i7 10700.
16 GB RAM.
480GB SSD.

Anakart modelim H410 F580 olarak gözüküyor, büyük ihtimalle takamam ama bilmiyorum bir şekilde vardır yöntemi. Kasayı monitörden çıkardım çok ısınıyor diye ve masanın üstüne koydum, küçük not defterine benziyor kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim atarsan daha iyi olur, %99 riser ile ona kart takılıyor.

Büyük ihtimalle PCI Express slot vardır fakat olsa bile PSU lazım. 10700 zaten pek çok kartı besleyebilir.

Büyük ihtimalle PCI Express slot vardır fakat olsa bile PSU lazım. 10700 zaten pek çok kartı besleyebilir.

Yani bu attığım resimdeki kasaya yeni ekran kartı takabilirsem iyi olur ama %95 takamam gibi geliyor ancak yeni bir masaüstü kasası alıp onuniçine koymak olacaktır diye düşünüyorum.

Peki o slotun olup olmadığına nereden bakacağım?

Yani bu attığım resimdeki kasaya yeni ekran kartı takabilirsem iyi olur ama %95 takamam gibi geliyor ancak yeni bir masaüstü kasası alıp onuniçine koymak olacaktır diye düşünüyorum.
Elbette hocam. Kasa daha iyi olur. Başka türlü uzay montaj gibi bir şey olur.

@durmus eren kasayı açıp kontrol edin. Resim de atabilirsiniz. O zaman belli olur.

Uzay montaj yapabilirim ama odam küçük maalesef en mantıklı seçim kasa almak olacak.

@durmus eren kasayı açıp kontrol edin. Resim de atabilirsiniz. O zaman belli olur.

Hocam kasayı hiç açıp bakmadım nereden açılıyor onu da bilmiyorum.

Yanlardan vida vardır. Oradan açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…