SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 2 Yer Bursa Cuma 22:56 #11 Spidermangibiyim dedi: En sağdaki metali mi yoksa fanın üstündeki metali mi sökücem? Genişletmek için tıkla... En sağdaki onu sök bir şekilde.
Spidermangibiyim dedi: En sağdaki metali mi yoksa fanın üstündeki metali mi sökücem? Genişletmek için tıkla... En sağdaki onu sök bir şekilde.
S Spidermangibiyim Femtopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:57 #12 Onu nasıl yapıcam bu yaşta ya hocam sıkıntı. Neyse deneyeceğim bismillah.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.206 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör Cuma 22:59 #13 Spidermangibiyim dedi: BIOS pili orada mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet anakart üstünde. Kapağı torx vidalar tutuyor ama düz tornavida ile sökülebiliyor.
Spidermangibiyim dedi: BIOS pili orada mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet anakart üstünde. Kapağı torx vidalar tutuyor ama düz tornavida ile sökülebiliyor.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 2 Yer Bursa Cuma 22:59 #14 Spidermangibiyim dedi: Onu nasıl yapıcam bu yaşta ya hocam sıkıntı. Neyse deneyeceğim bismillah. Genişletmek için tıkla... Sök gitsin fiziksel zarar vermediğin sürece zarar veremezsin çok güç uygulama baktın olmuyor bırak tabi.
Spidermangibiyim dedi: Onu nasıl yapıcam bu yaşta ya hocam sıkıntı. Neyse deneyeceğim bismillah. Genişletmek için tıkla... Sök gitsin fiziksel zarar vermediğin sürece zarar veremezsin çok güç uygulama baktın olmuyor bırak tabi.
S Spidermangibiyim Femtopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 23:21 #15 YAPTIM AVİİİ YAPTIMM!! AMA ŞİMDİ BİOS MENÜDEYİM USBDEN WİNDOWS NASIL KURUCAM. ACİL YARDIM LAZIM! @SOLES Yardım edin? SOLES dedi: Sök gitsin fiziksel zarar vermediğin sürece zarar veremezsin çok güç uygulama baktın olmuyor bırak tabi. Genişletmek için tıkla... Hallettim,artık herşey tamamdır. Dosya Ekleri 20251017_232250.jpg 125,2 KB · Görüntüleme: 5 Son düzenleme: Cuma 23:40
YAPTIM AVİİİ YAPTIMM!! AMA ŞİMDİ BİOS MENÜDEYİM USBDEN WİNDOWS NASIL KURUCAM. ACİL YARDIM LAZIM! @SOLES Yardım edin? SOLES dedi: Sök gitsin fiziksel zarar vermediğin sürece zarar veremezsin çok güç uygulama baktın olmuyor bırak tabi. Genişletmek için tıkla... Hallettim,artık herşey tamamdır.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 2 Yer Bursa Cumartesi 00:47 #16 Spidermangibiyim dedi: YAPTIM AVİİİ YAPTIMM!! AMA ŞİMDİ BİOS MENÜDEYİM USBDEN WİNDOWS NASIL KURUCAM. ACİL YARDIM LAZIM! @SOLES Yardım edin? Hallettim,artık herşey tamamdır. Genişletmek için tıkla... Geç gördüm de hallettiysen her şeyi hayırlısı olsun.
Spidermangibiyim dedi: YAPTIM AVİİİ YAPTIMM!! AMA ŞİMDİ BİOS MENÜDEYİM USBDEN WİNDOWS NASIL KURUCAM. ACİL YARDIM LAZIM! @SOLES Yardım edin? Hallettim,artık herşey tamamdır. Genişletmek için tıkla... Geç gördüm de hallettiysen her şeyi hayırlısı olsun.