Hakanoper Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Merhaba. Ben 6 ay önce bir bilgisayar aldım ve şu anda 2. monitöre ihtiyaç duyuyorum. All in One PC monitörünü kasaya bağlayıp 2. monitor yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2025
Merhaba. Ben 6 ay önce bir bilgisayar aldım ve şu anda 2. monitöre ihtiyaç duyuyorum. All in One PC monitörünü kasaya bağlayıp 2. monitor yapabilir miyim?
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 790 Çözümler 4 29 Mart 2025 #2 Modele göre değişebilir ama benim kullandığımda sadece çıkış var giriş yok.
Hakanoper Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 SemihDnz dedi: Modele göre değişebilir ama benim kullandığımda sadece çıkış var giriş yok. Genişletmek için tıkla... spacedesk kullansam iyi olur mu sence tablete falan denedim ama biraz kasıyor HZ si düşük olduğu için
SemihDnz dedi: Modele göre değişebilir ama benim kullandığımda sadece çıkış var giriş yok. Genişletmek için tıkla... spacedesk kullansam iyi olur mu sence tablete falan denedim ama biraz kasıyor HZ si düşük olduğu için
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 790 Çözümler 4 29 Mart 2025 #4 Hakanoper dedi: spacedesk kullansam iyi olur mu sence tablete falan denedim ama biraz kasıyor HZ si düşük olduğu için Genişletmek için tıkla... Öyle programlar çok işe yaramıyor. 2.el eski bir monitör alabilirsin.
Hakanoper dedi: spacedesk kullansam iyi olur mu sence tablete falan denedim ama biraz kasıyor HZ si düşük olduğu için Genişletmek için tıkla... Öyle programlar çok işe yaramıyor. 2.el eski bir monitör alabilirsin.