All in one PC önerisi

Ben de senin dediğinden hiçbir şey anlamadım açıkçası. Hangi ikisi? Ben sana oyun oynayacaksan ET2701 diyorum, sen hala 2300 bence daha iyi diyorsun.

Birinde 630M var diğerinde 640M var...

Ben başından beri "oyun oynuyacaksan niye all in one alıyorsun ? " diye sormak istiyorum.

Arkadaş sanırım çok zengin de, öylesine çerez niyetine All in One alıyor. All in One'dan soğuttunuz beni.

Arkadaş sanırım çok zengin de, öylesine çerez niyetine All in One alıyor. All in One'dan soğuttunuz beni.

Yorumuna katılmıyorum. Arkadaşı bilemem ama benim de Asus All-in-one bilgisayarım var. Annem kasa istemediği için tercih ettik. İsteyen istediği tarzda ürün alabilir. Masaüstü almak zorunda değil, All-in-one'lar gözüne hoş gelmiştir.

Bütün yorumları okudunuz mu ? Ordan ne demek istediğim çıkar.

Bak arkadaşım sen insanların zevkleri konusunda yorum yapamazsın. Para onunsa gider all in one da alır, Mac de alır veya gider bi CG8890 alır. Senin bunu sorgulamaya hakkın yok. Sadece önerin varsa yaz yani bu bu kadar zor bir olay değil. Belki özel bir neden den dolayı All in One alıyor ve sende bilmeden yok çok pahalı falan filan. Problemi olana cevap verin, tavsiye isteyene tavsiye verin. Kimsenin tercihlerini sorgulamayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…