Merhabalar,
ASUS V220ıc all-in-One bilgisayarımın RAM belleğini yükseltmek istiyorum.
Anakartın desteği ise 32 GB. Şu an üzerinde iki slot var ve bir tanesinde 4 GB RAM takılı.
Sorular;
1-üzerindeki 4 GB ilaveten 8 veya 16 GB RAM takmak uygun olur mu?
2-RAM bakarken nelere dikkat etmeliyim?
3-tavsiye olarak önereceğiniz bir marka var mı? (Max. 600TL)
RAM ile ilgili bilgileri gösteren görseller aşağıdaki gibidir.
HyperX Impact DDR4 8 GB 2133 MHz DDR4 Ram HX421S13IB2/8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Merhabalar,
ASUS V220ıc all-in-One bilgisayarımın RAM belleğini yükseltmek istiyorum.
Anakartın desteği ise 32 GB. Şu an üzerinde iki slot var ve bir tanesinde 4 GB RAM takılı.
Sorular;
1-üzerindeki 4 GB ilaveten 8 veya 16 GB RAM takmak uygun olur mu?
2-RAM bakarken nelere dikkat etmeliyim?
3-tavsiye olarak önereceğiniz bir marka var mı? (Max. 600TL)
RAM ile ilgili bilgileri gösteren görseller aşağıdaki gibidir.
Sistem de Laptop'larda kullanılan 2133 MHz DDR4 RAM mevcut. Görselini aşağıya bırakıyorum.
İçerisinde ki RAM'i satıp direkt kit halinde 2x4 veya 2x8 şeklinde RAM alsanız bence daha mantıklı olabilir. Zira bu RAM'in sıfırını ülkemizde bulamadım.
Samsung 4gb Ram Ddr4 Pc4-2133p (Pc4 17000) M471a5143eb0-cpb Notebook Ram Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ben risk aldım, değerler doğru da olsa aynı RAM olmadığı sürece uyuşmamazlık olabiliyor haberiniz olsun. Eğer almak isterseniz aynısı başka yerde indirime girmiş:
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.