All ın One PC'de Windows 10 yüksek RAM kullanımı

Ülgen07

Hectopat
Yer
Antalya'da bir yer...
Daha fazla  
Lenovo V530 AiO 4 GB RAM olan bir ofis bilgisayarımız var. En yüksek kullanımı görselde görüldüğü gibi maksimum 50 MB bazen 70 MB oluyor. Tarayıcı olarak Brave kullanıyoruz. Tarayıcıyı açtığımız zaman bellek hatası verip kapanıyor. Aynı problemi diğer tarayıcılarda da denedik. Virüs bulaşmış olabilir diye bilgisayara format attık ancak durum değişmedi. Bilgisayarda tarayıcı veya başka bir uygulama açıkken bellek kullanımı yüzde 80 altına düşmüyor. Bu durumu çözmenin bir yolu var mı?

Modifiye etmektir. Ben de de var 4 GB Ram'li bir laptop. Modifiye ettim ve boşta Ram kullanımı yüzde 32.

Ayrıca Ofis, Unity3D, IDE'ler, OBS, Teams, video edit programları falan gayet düzen çalışıyordu.

Modifiye etmektir. Ben de de var 4 GB Ram'li bir laptop. Modifiye ettim ve boşta Ram kullanımı yüzde 32.

Ayrıca Ofis, Unity3D, IDE'ler, OBS, Teams, video edit programları falan gayet düzen çalışıyordu.
Sanırım öyle olacak gibi...
Virüsler görev yöneticisinde gözükmeden sistemi yorabilir mi ?
Harddisk biçimlendirildi ve usb bellek yada harici hard disk takılmadı yine de virüs kalır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…