All in one PC'ye SSD takma

nox1ez

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayar Casper Nirvana One A430. ben bu bilgisayara 2.SSD takmak istiyorum ama kasaya sığar mı ya da benim şu anki SSD'yi çıkartmam mı gerekiyor?
Bilgili olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Not: All in one PC, kasası monitörün içinde olan bilgisayarlara denir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçindeki ssd'nin marka modelinden sata ise kaç inç m.2 ise boyutlarını öğrenebilirsiniz. Yuvalarla ilgili internette bilgi bulamadığım için ancak bu kadar söyleyebilirim.
Sata yuvası gözle rahat anlaşılıyor ama eğer m.2 hakkında bir bilgi bulamazsanız kendiniz de ölçebilirsiniz.

Arkadaşlar benim bilgisayar Casper Nirvana One A430. ben bu bilgisayara 2.SSD takmak istiyorum ama kasaya sığar mı ya da benim şu anki SSD'yi çıkartmam mı gerekiyor?
Not: All in One PC, kasası monitörün içinde olan bilgisayarlara denir.

Cihazla ilgili çok bir bilgi yok. Bu nedenle içini açtıktan sonra sorduğunuz soruya cevap bulabilirsiniz.

Arkadaşlar benim bilgisayar Casper Nirvana One a430. ben bu bilgisayara 2.SSD takmak istiyorum ama kasaya sığar mı ya da benim şu anki SSD'yi çıkartmam mı gerekiyor?
Not: All in One PC, kasası monitörün içinde olan bilgisayarlara denir.

Bilgisayarınızın sökülüşüne dair bir şey bulamadım ama eğer içindeki SSD, M.2 SSD ise mutlaka boş SATA yuvası vardır. Kendiniz söküp kontrol etmeniz lazım. Eliniz yatkınsa kendiniz halledebilirsiniz. Bir şeyi daha kontrol edip ekleme yapacağım.

Ekleme: Internette zaten satışı yok ama bulduğum birkaç sitede sadece HDD ile satıldığını gördüm. Hani 250 GB SSD, 1TB HDD gibi bir modelini görsek anlayacağız ama anakartin resmini bile bulamadım. İçini açmanız gerekiyor detay için.

Son düzenleme:
Bilgisayarınızın sökülüşüne dair bir şey bulamadım ama eğer içindeki SSD, M.2 SSD ise mutlaka boş SATA yuvası vardır. Kendiniz söküp kontrol etmeniz lazım. Eliniz yatkınsa kendiniz halledebilirsiniz. Bir şeyi daha kontrol edip ekleme yapacağım.

Ekleme: Internette zaten satışı yok ama bulduğum birkaç sitede sadece HDD ile satıldığını gördüm. Hani 250 GB SSD, 1TB HDD gibi bir modelini görsek anlayacağız ama anakartin resmini bile bulamadım. İçini açmanız gerekiyor detay için.
Harddisk Modelini internete yazınca 1TB HDD çıkıyor ama dfrgui den bakınca SSD olarak görüyorum bilgisayarın içini açarsam babam kızabilir o yüzden açamam
harddisk modelini de yazayım=WDC WD10SPZX-00Z10T0

Hard disk Modelini internete yazınca 1TB HDD çıkıyor ama dfrguiden bakınca SSD olarak görüyorum bilgisayarın içini açarsam babam kızabilir o yüzden açamam
Hard disk modelini de yazayım = WDC WD10SPZX-00Z10T0

Görev Yöneticisi'nden disk bölümünü atar mısınız?

Tam anlayamadım donanımlarla ilgili pek bir bilgim yok dam kusura bakma görev yöneticisine girdim sonra ne yapacağım

Yukarıdaki sekmelerden performans bölümüne gireceksin. Oradan disk ile ilgili bölümü resmi atabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı