All-in-One PC'yi laptop yapmak

Kapkara Kedi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Elimde bir All-in-One PC var (BenQ Nscreen i91) ve ekranı kırık. Yeni ekranı benim aradığım kadarıyla yok (yeni ekran bulma konusunda yardımcı olabilirseniz güzel olur). Ben bu bilgisayarı laptop mantığıyla kullanabilir miyim, anakartı bunu destekler mi? Yoksa çöpe atmamız gerekiyor ama içindeki parçalar sağlam yani, atmak istemiyorum bu yüzden.

Kolay kolay laptop yapamazsın. Ha, belki gerekli donanım ve bilgi ile mümkün olabilir ancak harcadığın paraya ve emeğe değmez.

Ekran için ise markası ne ise firmanın servisine götür.

Öncelikle sanırım laptop değil masaüstü gibi kullanmak istiyorsunuz, yani harici bir ekran bağlayarak. Eğer öyleyse, cihazın arkasında görüntü çıkışı var mı diye bakın, HDMI olur VGA olur DP olur bir görüntü çıkışı varsa oraya bir monitör bağlarsanız görüntü alırsınız diye düşünüyorum. Tabi bu dediğim sadece ekranı bozuksa.

Maalesef ki görüntü çıkışı yok USB to HDMI kablosu ile bi şeyler yapmayı düşünüyorum son çare olarak
Bir de ürün eski bi ürün olduğundan ekranı da yokmuş galiba piyasada

Nejdat Delioğlu adında bir yayıncı var YouTube'ta senin konuya çözüm olabilir. Hem adama içerik çıkar hem senin iş görülebilir. İletişim kurmaya çalış bence.

Maalesef ki görüntü çıkışı yok USB to HDMI kablosu ile bir şeyler yapmayı düşünüyorum son çare olarak.
Bir de ürün eski bir ürün olduğundan ekranı da yokmuş galiba piyasada.

Anladım ama dönüştürücü olsa bile USB görüntü çıkışı verecek mi? Destekliyor mu? Ya da böyle bir şey mümkün mü bilmek lazım. Ben de bilmiyorum. Telefonlardaki MHL olayını hatırlattı bana biraz.

Haklısınız, aslına bakarsanız bu konuda da hiçbir bilgim yok
Nejdat Delioğlu adında bir yayıncı var YouTube'ta senin konuya çözüm olabilir. Hem adama içerik çıkar hem senin iş görülebilir. İletişim kurmaya çalış bence.
Çok teşekkür ederim dediğinizi deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…