Ömerft12 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba ben oyunları açmaya çalışırken DLL hataları alıyorum, internette all in One runtimes diye bir program buldum, bütün DLL hatalarını çözüyormuş peki gerçekten DLL hatalarını çözüyor mu ve güvenilir mi?
Arkadaşlar merhaba ben oyunları açmaya çalışırken DLL hataları alıyorum, internette all in One runtimes diye bir program buldum, bütün DLL hatalarını çözüyormuş peki gerçekten DLL hatalarını çözüyor mu ve güvenilir mi?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Eylül 2023 #2 Technopat veya TechPowerUp'dan indir. Bu siteler güvenilir. Alakalı sorunlar çözülüyor. Windows 11 6 GB olmuşken şu modülleri hala harici olarak indirtmelerini anlamıyorum. Artı 0 Eksi
Technopat veya TechPowerUp'dan indir. Bu siteler güvenilir. Alakalı sorunlar çözülüyor. Windows 11 6 GB olmuşken şu modülleri hala harici olarak indirtmelerini anlamıyorum.